David Lela lanseaza un album de nunta!
Adăugată de AdaMirela in 17/05/2012, citită de 2.513 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
David Lela lanseaza un album de nunta!

David Lela lanseaza un album de nunta. Albumul se numeste: Numai Dragostea si contine 8 piese, din care 6 piese sunt compozitii proprii. Albumul a fost inregistrat in aceasta luna si se va putea obtine incepand din luna iunie 2012.

“Vreau ca acest album sa fie o incurajare pentru cei care doresc sa porneasca impreuna pe drumul vietii spre cer. Chiar de cand erai un copil Dragostea Lui Dumnezeu a fost pusa in tine, ca mai tarziu sa poti intelege, si sa poti oferii dragostea adevarata doar unei singure persoane … David Lela”.

Detalii si comenzi la: [email protected]


Știre preluată de pe crestintotal.ro
În primul rând imaginea de pe album este extrem de deranjantă: ea nu este una creştinească! iată cum încurajăm chiar noi pe micuţii noştrii de la vârste fragede apropierea fizică, şi ne mirăm de ce copii noştrii duşi de mânuţe ani de zile la adunare, după 12-13 ani încep relaţii necreştineşti. Probabil şi muzica conţinută este asemeni imaginii...nu ştiu, desigur e doar o presupunere. O, Doamne, cum se uită oamenii să scoată profituri punând la bază lucrarea sfântă! Dumnezeu să vă dea lumină dacă chiar Îl iubiţi pe Mântuitor şi doriţi cu orice preţ să ajungeţi în Împărăţia Sa!
Adăugat în 19/05/2012 de floridinmaracineni
Aceasta este "stirea" daca imaginea nu era imaginea de promovare sau care va fi pusa pe album cu siguranta alegea alta!!
Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu intelepciune si lumina pentru a putea sa facem sfanta Sa lucrare cu bagare de seama, necautand la fata oamneiilor!!!
Adăugat în 19/05/2012 de AdaMirela
Opțiuni