Cartea “Aproape Acasă” de Billy Graham, cea mai bună carte creștină a anului
Adăugată de AdaMirela in 08/05/2012, citită de 2.447 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Recenzii cărți
Cartea “Aproape Acasă” de Billy Graham, cea mai bună carte creștină a anului

ECPA (Societatea Editorilor Bisericilor Creştine Evanghelice) a acordat premiul pentru cea mai bună carte creştină a anului, cartea “Nearing Home” (“Aproape Acasă”) scrisă de către evanghelistul Billy Graham.

“Niciodată nu am crezut că voi trăi la această vârstă,” a spus Billy Graham când a început această nouă carte plină de reflecţii şi sinceritate. În această poveste dureroasă, Billy Graham împărtăşeşte experienţa sa personală cu înaintarea în vârstă, şi oferă câteva lecţii importante despre modul de a vedea viața noastră de aici, pe pământ.

Potrivit lui Graham, Biblia spune clar că Dumnezeu are un scop specific pentru fiecare dintre noi. Care este scopul Lui pentru aceşti ani şi cum ne putem alinia vieţile noastre cu acest scop? Cum putem învăţa să ne confruntăm cu temerile şi limitele noastre, și să devenim mai puternici în interior, în mijlocul acestor dificultăţi?

“Vă invit să exploraţi cu mine, nu numai realitățile vieții, dar, de asemenea, speranţa şi satisfacţia şi chiar bucuria pe care o avem atunci când învăţăm să ne vedem aceşti ani din punctul de vedere al lui Dumnezeu şi descoperim puterea Lui care ne susţine în fiecare zi. ”

Billy Graham, născut la 7 noiembrie 1918, este un autor, predicator şi evanghelist cunoscut în toată lumea. El a transmis mesajul Evangheliei faţă în faţă la mai mulţi oameni decât oricare altul în istorie, și a călătorit pe toate continentele pentru a duce Evanghelia lui Isus.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Buna ziua!

De unde as putea cumpara aceasta carte?
Adăugat în 18/08/2012 de filipinas
Buna ziua!

De unde as putea cumpara aceasta carte?
Adăugat în 18/08/2012 de filipinas
Opțiuni