Update: S-a anulat Conferinţa “Învăţătura despre Biserică” – dr. Stuart Briscoe
Adăugată de AdaMirela in 08/05/2012, citită de 1.565 ori
Autor: Silviu Firulete, Categorie: Anunțuri
Update:  S-a anulat Conferinţa “Învăţătura despre Biserică” – dr. Stuart Briscoe

http://ministerium.ro/ : ”S-a anulat conferinţa "Învăţătura despre Biserică" - Stuart Briscoe

Colegiul Biblic Ministerium vă informează cu profund regret că, din cauza unui accident grav, sănătatea precară a pastorului doctor Stuart Briscoe nu-i va permite să se deplaseze în România.

În aceste condiţii, conferinţa pe tema: Învățătura despre Biserică, programată pentru zilele de 18-19 mai în Biserica Penticostală “Betel”, Zorilor, Cluj-Napoca, nu va mai avea loc.

Totodată, facem apel la toţi credincioşii creştini care au avut privilegiul de a-l asculta pe Dr. Stuart Briscoe cu ocazia conferinţei de anul trecut pe tema conducerii creştine şi la cei care intenţionau să participe la conferinţa din acest an să mijlocească în rugăciune pentru Dr. Briscoe. Dumnezeu să-i de har potrivit cu bogăţia îndurării Sale!

Echipa MINISTERIUM”

 

Colegiul Biblic Ministerium lansează o invitaţie tuturor slujitorilor creştini – pastori, învăţători, evanghelişti, lideri de tineri şi cadre didactice din Şcoala Duminicală – la conferinţa susţinută de Dr. Stuart Briscoe pe tema: Învăţătura despre Biserică.

Evenimentul va avea loc Vineri, 18 Mai, între orele 18-21 şi Sâmbătă, 19 Mai, între orele 9-13 in Biserica Penticostală “Betel”, Zorilor, Cluj-Napoca, la adresa: str. Curcubeului nr. 7. Intrarea este liberă.

Stuart Briscoe oferă o perspectivă profundă în studierea Scripturii integrând principiile creştine cu o logică clară, un stil fermecator si o abordare extrem de practică. Stuart predică Evanghelia de la 17 ani şi continuă acestă misiune şi acum la peste 80 ani.

Este implicat în slujirea creştină împreuna cu soţia lui Jill şi cu fiul lor Pete. Mai multe despre lucrarea lor puteţi găsi la adresa www.tellingthetruth.org.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni