Administraţia Obama interzice discriminarea unei persoane transsexuale la locul de muncă
Adăugată de AdaMirela in 02/05/2012, citită de 1.618 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Administraţia Obama interzice discriminarea unei persoane transsexuale la locul de muncă

Intr-o hotărâre fără precedent, administraţia Obama a stabilit o lege federală care interzice discriminarea la locul de muncă, de asemenea, interzice discriminarea unei persoane „transsexuale”, pe motive de identitate de gen, raportează Life Site News.

Decizia Comisiei Oportunităţii de Angajare Egală (EEOC) a fost determinată de o plângere din partea unui om transsexual, Mia Macy, care susţine că a fost refuzat de la un post de muncă din cadrul Departamentului de Alcool, Tutun, Arme de foc şi Explozive (ATF), din cauza schimbării sexului biologic, din bărbat în femeie, în perioada în care a aplicat pentru post.

Macy, un fost ofiţer de poliţie care este căsătorit cu o femeie- veteran de armată, susţine că i s-a promis o slujbă ca tehnician balistic la ATF şi a început deja procesul de angajare atunci când a anunţat agenţia că este în proces de devenire în femeie. El a primit aviz ulterior că locul de muncă nu mai este disponibil din cauza reducerilor bugetare, dar precizează că mai târziu a descoperit că altcineva a fost angajat în locul său.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
dupa acest articol poti sa-ti dai seama la ce prag scazut a ajuns sa fie apreciata fiinta umana!Nu omul conteaza,ci munca!Daca animalele ar putea munci in locul nostru,noi,oamenii am fi pe locul 2,saucine stie daca am mai ocupa vreun loc in aceasta lume.
Adăugat în 06/05/2012 de sanda_tulics
Opțiuni