Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Ştiri pe scurt din Israel (partea I)
Adăugată de Aurelian in 13/03/2012, citită de 2.764 ori
Autor: Antje Naujoks, Categorie: Știri din Israel
Ştiri pe scurt din Israel (partea I)

·         Recent medicul israelian dr. Adi Weissbuch a primit un e-mail din Iran. O colegă i-a cerut ajutorul într-o problemă medicală complicată. Ea a trimis şi rezultatele de laborator, iar dr. Weissbuch a răspuns imediat, oferind soluţia necesară.

·         Preşedintele palestinian Mahmud Abbas a declarat că deţinuţii eliberaţi în schimbul lui Gilad Şalit vor primi câte o casă şi o bonificaţie în valoare de 3800 de euro din partea Autorităţii Palestiniene, iar de la Hamas încă 1500 de euro.

·         Rachamin Elazar a venit din Etiopia în Israel la vârsta de 14 ani, ajungând  o personalitate renumită în cadrul comunităţii etiopiano-evreieşti din Israel. 39 de ani mai târziu, el s-a întors în Etiopia ca ambasador al statului Israel.

·         La sfârşitul anului 2011, Autoritatea israeliană pentru Protecţia Naturii a desfăşurat o acţiune inedită, trimiţând în înteaga ţară echipe speciale la izvoare, lacuri şi râuri pentru a prinde peştii de casă goldfish abandonaţi în natură, deoarece aceştia perturbă echilibrul ecologic.

Pentru întreg articolul, vizitaţi http://israel-el-elohe-israel.blogspot.com/


Știre preluată de pe resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni