Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Şalit le mulţumeşte activiştilor
Adăugată de Aurelian in 09/03/2012, citită de 2.415 ori
Autor: Antje Naujoks, Categorie: Știri din Israel
Şalit le mulţumeşte activiştilor

Gilad Şalit are multe de recuperat. Deşi în detenţie a beneficiat de un aparat radio şi a fost la curent cu ceea ce se întâmplă în ţară, în prezent el încă mai află lucruri noi, ca de exemplu cele cu privire la nenumăratele persoane care au militat pentru eliberarea lui.

Gilad Şalit este deja de mai multe luni în libertate. În primele zile a fost lăsat cu familia lui, dar după aceea a revenit în atenţia autorităţilor evreieşti. Mai întâi acestea s-au ocupat de îngrijirea lui medicală. El a fost supus unui control amănunţit, iar apoi, în luna noiembrie, a suferit o operaţie. I s-au extras şapte schije din cot şi din antebraţ. El a fost rănit în iunie 2006 în timpul răpirii, însă nu a fost tratat cât timp s-a aflat în mâinile răpitorilor lui. În plus, tânărul a trebuit să participe la mai multe serii de discuţii cu serviciile israeliene de securitate.

Pentru întreg articolul, vizitaţi http://israel-el-elohe-israel.blogspot.com/


Știre preluată de pe resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni