Senatul american a votat o rezoluție împotriva Iranului, în cazul pastorului condamnat la moarte
Adăugată de Dany82 in 04/03/2012, citită de 1.982 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Senatul american a votat o rezoluție împotriva Iranului, în cazul pastorului condamnat la moarte

Camera Reprezentanților din Senatul american a adoptat o rezoluție prin care condamnă guvernul de la Teheran pentru arestarea pastorului creștin Youcef Nadarkhani și cere eliberarea lui imediată, informează Christian Post.

Rezoluția a trecut cu 417 voturi pentru și unul împotrivă. Lois Capps, membra Senatului care a votat împotrivă a clarificat ulterior că votul a fost o greșeală și solicitat ca votul ei să fie calculat ca fiind în favoarea rezoluției. Înregistrarea nu a putut fi schimbată, însă rezoluția „condamnă guvernul iranian pentru persecuția constantă, arestarea și condamnarea la execuție a pastorului Youcef Nadarkhani, acuzat de apostazie.”

Rezoluția acuză Iranul de violarea Declarației Universale a Drepturilor Omului și a Convenției Internaționale privind Drepturile Politice și Civile, precum și a propriei constituții de stat, care garantează libertatea religioasă.

Până acum, pe lângă Statele Unite, și Uniunea Europeană, Franța, Marea Britanie, Mexic și Germania au luat o poziție de respingere a deciziei Iranului de a-l condamna pe pastor. Apeluri la rugăciune au fost lansate în toate colțurile lumii, pentru ca pastorul arestat în octombrie 2009 sub acuzația de tentativă de convertire a musulmanilor să nu își piardă viața prin execuție.

Noteaza: semneletimpului.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
dau popoare pentru tineeee,ne spune Dumnezeu in marea i dragoste.Iti multumim Doamne.
Adăugat în 05/03/2012 de sanda_tulics
Ferice de cei prigoniți din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăția cerurilor!Ferice va fi de voi când,din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni și vor spune tot felul de lucruri rele și neadevărate împotriva voastră!Bucurați-vă și veseliți-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot așa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi.(Matei 5:10-12).
Dumnezeu să-i de-a putere fratelui Youcef Nadarkhani să rămână statornic în credință până în veșnicie, orice s-ar întâmpla!!!!!!!
Adăugat în 05/03/2012 de Mr.Abimelec
Opțiuni