Ierusalim: Insulte anti-crestine pe o biserica baptista
Adăugată de Dany82 in 23/02/2012, citită de 5.782 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Știri din Israel
Ierusalim: Insulte anti-crestine pe o biserica baptista

“Moarte crestinilor.” Pentru a doua oară în zece zile un loc de cult creştin a fost scris cu sloganuri anti-creştine.Aceste inscrieri vin din partea evreilor ultra-ortodocsi susţinători ai colonizării israeliene.

“Vă vom răstigni”, ”Moarte crestinismului” … Acestea sunt sloganurile care au fost descoperite luni pe zidurile unei biserici baptiste în Ierusalimul de Vest.Insulte aduse  lui Isus şi Maria  au fost de asemenea  fotografiate de un reporter AFP.  Un purtător de cuvânt al poliţiei pe nume Micky Rosenfeld a declarat ca anvelopele a  trei maşini apartinand bisericii baptiste au fost  sparte.

Pana in acest moment nu sa gasit nici un suspect, urmand ca politia sa analizeze cazul.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
...nu ma mir daca aceste atacuri sunt de fapt organizate de arabi ... ca lumea crestina sa nu mai sustina ISRAEL... prea e cusuta cu atza alba... stilul asta este vechi si prinde la naivi.
Eu voi iubi si sustine pe ISRAEL ... ORICE ar incerca satan sa faca prin slugile sale.
De ce nu ash iubi ISRAEL cand si eu sunt evreu?
Nu shtiti ca cei care se pocaiesc si devin copii Lui DUMNEZEU prin credinta si acceptarea Lui Isus Hristos ca DOMN si Salvator , au dreptul sa intre in ISRAEL ca si copii ai Lui?

Efeseni cap.2
11. De aceea, voi, care altadata erati Neamuri din nastere, numiti netaiati imprejur de catre aceia care se cheama taiati imprejur, si care sunt taiati imprejur in trup de mana omului:

12. aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, FARA DREPT de CETATENIE in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume.

13. Dar acum, in Hristos Isus, voi, care odinioara erati departati, ati fost apropiati prin sangele lui Hristos.

Fiindca, daca tu, care ai fost taiat dintr-un maslin care din fire era salbatic, ai fost altoit, impotriva firii tale, intr-un maslin bun, cu cat mai mult vor fi altoiti ei, care sunt ramuri firesti, in maslinul lor? (Rom.11:24)

Uitati-va la Israelul dupa TRUP: cei ce mananca jertfele nu sunt ei in impartasire cu altarul? (1Cor.10:18)

...acum sunt cetatean al Lui ISRAEL si asa va ramane prin harul DOMNULUI nostru Isus Hristos.AMIN.

...copii ai Lui DUMNEZEU , ramaneti langa ISRAEL si nu va lasati inselati de marele inselator satan.Intr-o zi ISRAELUL dupa trup si cel spiritual va fi unit ... cand tot ISRAELUL va fi mantuit ... rabdare si rugati-va pentru fratii din ISRAEL dupa trup ca DOMNUL Isus sa vina mai repede sa se indure si de ei. Asteptati si grabiti venirea DOMNULUI.

Rugati-va pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc sa se bucure de odihna. (Ps.122:6)
Adăugat în 24/02/2012 de iurkowski
Interesant punct de vedere "iurkowski", nu m-am gândit vreodată la a privi aşa la Israel, deşi sunt destul de preocupat de el de mult timp. Şi eu sunt un susţinător al Israelului, şi a împlinirilor LITERALE a profeţiilor cu privire la el în viitor!
Adăugat în 02/03/2012 de Aurelian
Mi e mila de voi,cei care ne doriti moartea probabil ca nu s titi dar noi crestinii ne rugam ca voi sa aveti viata si inca una din plin cu Tatal ceresc.Ma rog ca Dumnezeul nostru deplin[TATAL FIUL SI DUHUL SFINT]si al vostru partial,al vechiului testament sa vi se descopere si voua cum ni s a descoperit noua in toata autotritatea,atotputernicia si intelepciunea LUi.TRAIASCA DUMNEZEU SI PENTRUM EVREI!VIATA EVREILOR!
Adăugat în 03/03/2012 de sanda_tulics
Opțiuni