Sri Lanka:Un pastor impuscat de politie
Adăugată de Dany82 in 01/02/2012, citită de 2.518 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Sri Lanka:Un pastor impuscat de politie

Forţele de securitate din Sri Lanka au ucis brutal un pastor pe 13 ianuarie în Jaffna potrivit unui raport al  Alianţei  Naţionale Creştine-Evanghelice din Sri Lanka.

Nallathamby Gnanaseelan avea 38 de ani si  fost pastor al Bisericii TMC (Tamil Mission Church) în Jaffna. El a fost un membru al Alianţei Naţionale Creştin-Evanghelice din Sri Lanka şi nu a fost afiliat la nici un  partid politic.

Pastorul  Gnanaseelan a fost ucis pe strada dupa  ce a iesit de la spitalul unde si-a internat  soţia şi fiica. Raportul  Alianţei  Evanghelice spune că a fost împuşcat de forţele securitati din  Sri Lanka in cap si stomac. Biblia,geanta şi motocicleta  au fost luate iar trupul său  abandonat pe marginea drumului.

Forţelor de securitate din Sri Lanka au venit cu  versiuni false  pentru a încerca să justifice această crimă oribilă.Poliţia a spus iniţial ca pastorul avea  explozibil  ascuns în sacul său, o ipoteză repede abandonata. Cea mai recentă versiune  menţinută de poliţie este ca pastorul  Nallathamby Gnanaseelan nu a asculta de ordinul  forţelor de securitate cand a fost somat sa opreasca.

Un raport al  Alianţei Naţionale Creştine-Evanghelice din Sri Lanka a scris că “mii de oameni au fost arestaţi, torturaţi şi ucişi”, şi solicită comunităţii internaţionale să condamne masacrul de nevinovaţi în Sri Lanka. ”Lumea nu ar trebui să rămână indiferentă la ceea ce se întâmplă în Sri Lika atunci când situaţia se deteriorează considerabil, şi în fiecare zi oameni nevinovaţi plătesc cu viaţa lor.

În plus faţă de deteriorarea situaţiei politice, violenţa împotriva creştinilor continuă şi Parlamentul examinează în prezent un proiect de lege anti-convertire. În cazul în care această nouă legislaţie este votata,orice schimbare de religie trebuie să fie notificată treizeci de zile înainte  la autorităţi.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Sîngele acestor martiri,scumpi fraţi ai noştrii va rodi negreşit spre slava Celui ce a fost ucis pe dealul Golgotei şi spre extinderea evangheliei.Mîine oare rîndul cui va fi să proslăvească pe Dumnezeu în acest suprem mod?
Adăugat în 13/02/2012 de cristicomsa
Fratiilor Hristos e aproape Sa ne pregatim ca e chiar la usa!
Maranatha Isus vine incurand.
Adăugat în 25/10/2012 de Rahela16
...DAR CE AVEA MAI SCUMP, SUFLETUL, ESTE IN MINA DOMNULUI!
Adăugat în 25/10/2012 de sanda_tulics
Opțiuni