O biserică din Ocna Mureş caută pastori prin Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă
Adăugată de Dany82 in 14/01/2012, citită de 2.516 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Anunțuri
O biserică din Ocna Mureş caută pastori prin Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă

Biserica Baptistă din Ocna Mureş a aplelat la Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba pentru a-şi găsi doi pastori (preoţi) pe care să-i angajeze pe o perioadă nedeterminată.

Reprezentanţii Asociaţiei „Casa Tâmplarului“ care patronează Biserica Baptistă din oraşul Ocna Mureş, judeţul Alba, au anunţat Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba că au vacante două posturi de pastori (preoţi).

Potrivit reprezentanţilor AJOFM, unul dintre posturi este normat la opt ore, iar cel de-al doilea la patru ore. Remuneraţia oferită celor interesaţi tinde spre un salariu mediu, la care se adaugă bonurile de masă.

În Alba, sunt disponibile acum prin AJOFM, în jur de 100 de locuri de muncă. Oferta angajatorilor prin Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Alba se adresează în special celor care au pregătire în industria textilă şi muncitorilor necalificaţi.

Cele mai multe şanse de angajare sunt la Sebeş pentru cusători şi muncitori, şi la Câmpeni, unde angajatorii caută confecţioneri de îmbrăcăminte şi muncitori necalificaţi în industria textilă. Acum, în evedenţele AJOFM sunt în jur de 12.500 de şomeri.

adevarul.ro


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Trist . Dintr-o slujba dohovniceasca pentru Domnul , a ajuns un servici .
Adăugat în 26/01/2012 de Anabaptistul
De ce nu sunt in biserica locala destui sa fie competenti? Sa nu se poata alege unul si sa fie macar diacon? Sau sa se aleaga un pastor? Sau e vorba de membri care nu ii mai vor pe cei locali ca sunt ...
Adăugat în 01/02/2012 de radmaria
Vai de ei !!! Rău au mai ajuns ! O biserică moartă care angajează păstori .
Adăugat în 04/02/2012 de lenoi100
ce repede criticam si judecam pe altii?este careva dintre voi din biserica aceea?cred ca ei au dreptul sa vorbeasca despre decizia lor.....Si apoi vrednic este lucratorul de plata lui...
Adăugat în 09/02/2012 de danas
Nu va faceti probleme de nici o natura!!! Cred ca deja s-au gasit...
”Cand se inmultesc bogatiile se inmultesc si cei ce le papa!...”
g.p. -chicago
Adăugat în 25/02/2012 de revgeorgepetre
Nu cred ca este bine sa se caute preoti prin agentii de munca .A fi pastor sau preot este total diferit de aavea o slujba oarecare.Aici se implica numai slujitotri pe care "CADE SORTUL'daca biserica sta in post si rugaciune[cum a cazut pe Matia.]Este dureros si trist daca s a ajuns sa se trateze aceasta problema cu putina seriozitate si frica de DOMNUL.Eu cred ca fiecare slujitor care sta la dispozitia lui DUmnezeu are si un loc de slujire pregatit de DOMNUL .DUMNEZEUsa dea intelepciune si lumina in sensul acesta.
Adăugat în 27/02/2012 de sanda_tulics
Opțiuni