Raiul există, spune un băiețel care pretinde că l-a văzut
Adăugată de Dany82 in 14/01/2012, citită de 3.093 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Recenzii cărți
Raiul există, spune un băiețel care pretinde că l-a văzut

Editura a tipărit cartea micuţului care pretinde că a fost în Rai a mărit tirajul la un 1 milion și jumătate de exemplare, în doar două luni și se pare că se pregătește și un proiect de film.

La doar 4 ani, micuțul Colton Burpo, fiul unui pastor evanghelic din Nebraska, a suferit o operație de urgență pentru scoaterea apendicului.
Când s-a trezit avea o poveste uimitoare de spus. Colton făcuse o vizită în rai, unde îngerii i-au cântat ca să îl linișteasă și unde a stat în poala lui Iisus, care avea ochi strălucitori, ca albastrul mării. Acolo l-a văzut și pe bunicul lui care avea aripi, dar nu mai purta ochelari.
Părinții erau siguri că fiul lor visase sub anestezie, până când Colton le-a descris exact ce făceau amândoi când el era pe masa de operație, cu abdomenul deschis și chirurgii aplecați deasupra lui.
Tatăl lui Colton, Todd, a făcut din experiența băiatului o carte de 163 de pagini, „Heaven Is for Real,” care a devenit bestseller-ul necontestat al acestei perioade, fiind pe primul loc și în topurile din New York Times.

Surse: NY TimesMSNBC noteaza  semneletimpului.ro


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni