Omenirea ar putea vedea Chivotul Legii
Adăugată de Dany82 in 17/12/2011, citită de 4.130 ori
Autor: infoCrestin.com, Categorie: Internațional
Omenirea ar putea vedea Chivotul Legii

Chivotul Legii, despre care Biblia spune că adăposteşte Tablele Legii, date de către Dumnezeu lui Moise pe muntele Sinai, s-ar afla într-o capelă a Bisericii St. Mary din Etiopia, încă din anul 196, susține fotograful britanic Tim Makins, care spune că ar fi descoperit chivotul într-o excursie întreprinsă în Etiopia.

Chivotul ar putea fi mutat din cauza lucrărilor de renovare la care va fi supusă biserica, iar acest lucru ar putea oferi creştinilor şansa de a vedea Tablele Legii, susţin reprezentanţii Bisericii Ortodoxe din Etiopia.

Chivotul Legii, una dintre cele mai căutate relicve biblice, este construit din lemn de salcâm placat cu aur, iar pe capac are fixaţi doi heruvimi din aur. Referitor la mutarea Chivotului, Makins susţine că în felul acesta s-ar putea confirma sau infirma afirmaţiile reprezentanţilor Bisericii etiopiene privind existenţa acestuia în capela Bisericii St. Mary.

Sursa: dailymail.co.uk noteaza revista revista semneletimpului.

Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Nu cred ca este adevarat.Va sfatuiesc sa asculta-ti pe fratele Ivan Vikovan in predica sa despre:,,Scaunul de domnie al lui Satan,, si veti auzi foarte multe despre Chivotul Legii.(selecteaza Youtube.com si scrie:Ivan Vikovan) Eu stiu ca este in cer la Dumnezeu comform lui Apoc.11:19.
Adăugat în 27/12/2011 de fofofofy
Opțiuni