Ajuta o fetita de 13 ani sa aiba un pat in care sa doarma
Adăugată de Slujire in 15/09/2011, citită de 3.288 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Misiune
Ajuta o fetita de 13 ani sa aiba un pat in care sa doarma

Alexandra are 13 ani si a fost parasita de mica de tatal ei, un om betiv. A ramas singura cu mama ei. Insa in urma cu 5 ani de zile, mama ei si-a pierdut un picior prin amputare, din cauza diabetului. Astfel Alexandra a fost nevoita de la 8 ani sa faca tot lucrul in casa: mancare, spalat, crapat lemne, etc. Amandoua traiesc numai cu 230 de lei, pensia de handicap a mamei. De 5 ani de zile oferim ajutor crestin pentru Alexandra si mama ei constand in rechizitele scolare, alimente si lemne de foc. In urma cu 2 saptamani am oferit un nou ajutor crestin cu rechizite scolare si alimente pentru aceasta familie. Iarna aceasta si lunile care vor urma, vor fi foarte dificile pentru cele doua. Au nevoie de un pat de doua persoane, pentru ca cel pe care dorm acum este vechi, este rupt si nu se mai poate folosi. De asemenea, in curand va veni frigul iar cele doua nu au lemne de foc. Chiar daca ar avea lemne de foc suficiente nu ar putea sa se incalzeasca pentru ca hornul s-a daramat, si nu are cine sa le ajute sa desfunde hornul sau sa faca unul la loc.

Am vrea sa oferim ajutor crestin pentru aceasta familie din nou si sa le cumparam cele necesare amintite mai sus.

Patul costa 830 lei – inclus transport si montarea lui

Lemnele pentru toata iarna vor costa 1000 lei (ele vor fi aduse, taiate si crapate gata)

Repararea hornului va costa aprox 200 lei (ciment, var, nisip, etc). Hornul va fi realizat de un mester voluntar al Slujire Crestina.

In total este vorba de o nevoie de 2 030 lei sau in euro 500 de euro

Dupa realizarea acestui proiect de ajutor crestin vom posta materiale video (reportaj) si foto pe site-ul nostru cu: lemnele cumparate, patul pentru aceasta familie si repararea hornului casei.

Cei care doriti sa sustineti acest proiect de ajutor crestin, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii la adresa de email:

[email protected] sau telefon: 0756 019 674, 0766 365 833

 

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni