India:Un pastor baptist înjunghiat de către hinduşi extremisti
Adăugată de Dany82 in 17/07/2011, citită de 2.296 ori
Autor: infoCrestin, Categorie: Internațional
India:Un pastor baptist înjunghiat de către hinduşi extremisti

 

Duminică 03 iulie, atunci când şi-a terminat  serviciul religios pentru cele douăzeci de familii care participă de obicei la programul de biserica, pastorul  Bisericii Baptiste din d’Impethi (Andhra Pradesh) pe nume G N Pavel  a fost atacat de patru extremişti hinduşi care l-au bătut si injunghiat cu un  cuţit  în mod repetat în abdomen şi cap.

Motivul acestei agresiuni ar fi ”convertirea fortata”.Transportat de urgenta la primul spital apoi la un al doilea din cauza ranilor grave pe care le avea a fost operat in 5 iulie.

Momentat starea lui este destul de grava.Acest om casatorit si tata a doi copii va fi spitalizat treizeci de zile.Agresorii lui care sunt cunoscuti nu au fost inca arestati.

Sursa:http://www.infocrestin.com


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Dumnezeule Tata din ceruri in numele Domnului Isus te rugam sa te atingi de fratele pastor Pavel vindecal Tu cu puterea Ta si adu alinare si manghiere peste el si familia lui . SA INALTAM O RUGACIUNE FIECARE DIN NOI PENTRU FRATELE PAVEL DIN INDIA . Amin
Adăugat în 20/07/2011 de danro85
Amin!!!!
Adăugat în 24/07/2011 de denycoman
Doamne intareste-ti poporul Tau,da-i putere sa te marturiseasca,dragoste si rabdare.Arata-ti Slava Ta Isuse!Domnul sa aiba mila de el.
Adăugat în 11/08/2011 de tabytasara
Opțiuni