David Wilkerson a trecut in vesnicie
Adăugată de BenHur in 28/04/2011, citită de 3.723 ori
Autor: Christianity Today, Categorie: Internațional
David Wilkerson a trecut in vesnicie

David Wilkerson, autorul cartii “Crucea si Pumnalul” si fondatorul “World Challenge Ministries” a murit intr-un accident de masina ieri. CBN a anuntat ca Wilkerson, 79 ani, conducea si a fost declarat mort la locul accidentului.

 

Wilkerson conducea spre est pe drumul U.S. 175 din Texas, miercuri 27 Aprilie dupa amiaza, a intrat pe contra sens, pe banda pe care venea un camion din directia opusa. Soferul camionului a vazut masina si a incercat sa o evite dar totusi s-a lovit frontal de masina pastorului.

 

Deocamdata nu se stie sigur ce l-a determinat pe Wilkerson sa vireze si sa intre pe banda opusa. Sotia lui, Gwen se afla si ea in masina si a fost dusa de urgenta la spital impreuna co soferul camionului.

 

Biserica fondata de el, Time Square Church din New York, are peste opt mii de membri. In 2009 Wilkerson a postat mesaje, avertizand ca vor fi rebeliuni, focuri si prabusiri economice in New York. Christianity Today a scris atunci de ce mesajul lui Wilkerson a atras atat de multa atentie:

 

“Wilkerson are mai multa credibilitate si e mai recunoscut decat multi alti proroci online. El este autorul cartii “Crucea si Pumnalul”, una dintre cele mai raspandite carti din istoria evangheliei. Asociatia lui “Teen Challenge” este foarte proeminenta in discutii pentru tratarea celor dependenti de droguri.”

 

Wilkerson a continuat sa scrie devotionale pana in ziua mortii sale.

 

Rich Wilkerson: “Termenul LEGENDA este deseori folosit pentru a descrie o persoana de o extreme influenta, dar cum putem sa numim un om care inlocuieste superlativul?…“David Wilkerson”


Știre preluată de pe blog.christianitytoday.com
david
Am citit si eu mai multe carti de a lui David Wilkerson, printre care Crucea si pumnalul, Viziune apocaliptica, sunati din trambita...sunt carti extraordinare care trezesc mintea, uneori adormita.. Ne rugam ca Dumnezeu sa mai scoata alti oameni ca el, care sa fie gata sa spuna ce Dumnezeu ii descopera, chiar daca nu va fi privit bine..

"Dincol de zare, e-o dimineata
Mai glorioasa, fara apus
Sfarsita-i truda, si-o alta viata
Am pe vecie cu-al meu Isus"
Adăugat în 30/04/2011 de Danielule
Opțiuni