O scrisoare din Irak
Adăugată de Katarina in 12/02/2011, citită de 2.692 ori
Autor: OpenDoors, Categorie: Internațional
O scrisoare din Irak

Dar eu nu tin numai decat la viata mea, ca si cum mi-ar fi scumpa, ci vreau numai sa-mi sfarsesc cu bucurie calea si slujba, pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca sa vestesc Evanghelia harului lui Dumnezeu” Faptele Apostolilor 20:24.

Pe 31 octombie militanti islamici au atacat biserica Our Lady of Salvation din Bagdad omorand cel putin 58 de persoane si ranind multi altii. Militantii au dat buzna in biserica in timpul serviciului dupa ce au detonat cateva bombe in vecinatatea bisericii. Mai mult de 100 de persoane participau la slujba , toti acestia fiind fie raniti fie omorati.

Urmatoarele randuri apartin unui crestin din Bagdad trimise catre Open Doors la scurt timp de la atacul asupra bisericii Our Lady of Salvation, explicand situatia crestinilor in aceste vremuri dificile. “Dumnezeu este bun in orice timp si as vrea sa va impartasesc despre viata nostra in Bagdad. Nu o ducem bine, de cand a avut loc atacul asupra unei biserici si in care au murit mai mult de 50 de persoane. Asta a creat frica printre crestini. Cand auzi istorisirile celor care au fost in biserica, nu poti sa nu te abti sa nu plangi. Vedem cu inimile, mintile si ochii nostrii ce inseamna cu adevarat sa fii crestin. Desi crestinii stau in casele lor pe cat de mult posibil, ei nu isi pot proteja familiile de mana teroristilor. Extremistii continua sa omoare crestini in casele lor folosind arme si explozibil. Sunt asa de ingrijorata pentru biserica mea, poporul meu si familia mea. In aceeasi Duminica cand teroristii au atacat biserica, politia a venit la biserica mea in mijlocul serviciului si ne-au spus:“Va rog opriti slujba si lasa-ti oamenii sa plece acasa. Nu suntem capabili sa va protejam daca ceva se intampla, asa ca fugiti”

Acum citesc Biblia altfel de cum o citeam inainte. Acum il inteleg pe apostolul Pavel cand spunea: “Numai, Duhul Sfant ma instiinteaza din cetate in cetate ca ma steapta lanturi si necazuri. Dar eu nu tin numai decat la viata mea, ca si cum mi-ar fi scumpa, ci vreau numai sa-mi sfarsesc cu bucurie calea si slujba, pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca sa vestesc Evanghelia harului lui Dumnezeu” Faptele Apostolilor 20: 23,24.

 Crestinismul fara suferinta este fara gust iar Dumnezeu are ceva foarte special pentru bisericile din Iraq. Nu stim inca, dar poate fi unitatea d intre biserici. Va rugam pastrati-ne rugaciunile voastre. Cereti Domnului sa ne lase sa putem vorbi depre El si dragostea Lui, si sa-I fim credinciosi Lui in actiunile noastre, in cuvinte si in rugaciuni. Craciunul, se apropie dar pacea nu exista in Iraq. Rugati-va pentru noi ca sa avem un Craciun plin de pace. Sa ne amintim ca Dumnezeu este bun in orice timp.”

Dumnezeu sa va binecuvanteze, Marta.

 


Știre preluată de pe www.opendoorsuk.org
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni