O femeie crestina din Pakistan va fi spanzurata dupa ce a fost gasita vinovata de "blasfemie"
Adăugată de marius87 in 10/11/2010, citită de 2.904 ori
Autor: Anonim, Categorie: Internațional
O femeie crestina din Pakistan va fi spanzurata dupa ce a fost gasita vinovata de "blasfemie"

O femeie pakistaneza de religie crestina va fi executata prin spanzurare dupa ce a fost condamnata pentru ca l-a defaimat pe profetul Mahommed, transmite The Telegraph. Asia Bibi (45 de ani), mama a cinci copii, a negat insa ca a comis vreo "blasfemie" si sustine ca este persecutata pentru religia sa, intr-o tara in care crestinii sunt deseori discriminati si hartuiti.

Potrivit informatiilor, Asia Bibi lucra pe camp impreuna cu alte femei, moment in care a fost rugata sa aduca apa de baut. Unele dintre femei - toate musulmane - au refuzat sa bea apa, sustinand ca a fost adusa de o crestina si ca este "impura", declansand astfel o cearta.

Incidentul a fost uitat, insa, dupa cateva zile, Bibi sustine ca a fost atacata de o multime furioasa.

Politistii au dus-o pe femeie la sectie, pentru a o proteja. Multimea cerea ca Bibi sa fie ucisa deoarece "l-a vorbit de rau pe profetul Mohammed". Ofiterii au acuzat-o de blasfemie, iar femeia a fost inchisa la izolare peste un an de zile, inainte de a fi condamnata la moarte.

Verdictul a fost pronuntat de un tribunal local din Sheikhupura, in apropiere de Lahore.

Gruparile crestine si organizatiile pentru apararea drepturilor omului au condamnat verdictul si au cerut ca legile privind defaimarea sa fie abrogate, deoarece ele ar fi folosite pentru a discrimina impotriva minoritatilor religioase.

Suporterii femeii, aflata in inchisoare din luna iunie a anului trecut, au anuntat ca vor face apel la verdictul magistratilor, deoarece Bibi este "inocenta".

Publicatia britanica precizeaza ca, desi nimeni nu a fost executat pentru blasfemie in Pakistan pana in acest moment, cel putin 10 persoane au fost ucise in timp ce erau judecate.


Știre preluată de pe www.hotnews.ro
Domnul Isus sa o binecuvanteze! Cand va muri, spre EL va pleca sufletul ei! Ajunge la EL inaintea noastra!...

Domnul sa ne intareasca si pe noi sa fim marturii asemeni acestei surori: urati de cei din lume (din pricina Numelui Domnului) dar iubiti de Domnul si de oricine il cauta pe EL! (adica de putini)
Adăugat în 12/11/2010 de cst179
CREDINTA
Pentru orice crestin ADEVARAT care se increde in Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant, care este ACELASI, IERI, AZI si in VECI, spun mareste-ne Doamne Isuse credinta, iar cine crede ca este slab sa-si ceara iertare pentru necredinta, si s-o ceara de la Dumnezeu, ca sa ne incredem DEPLIN ca Doar Dumnezeu o poate scapa pe aceasta sora Asia Bibi de 45 de ani de la spanzuratoare, si s-o redea NEVATAMATA copilasilor ei. Aceastea sa fie rugaciunea noastra. In Cuvantul Sfant, Biblia citim: "DOMNUL sa-ti fie desfatarea si El iti va da TOT ce-ti doreste inima"Ps.37 v 4. Sa nu dam NICIODATA inapoi scumpii mei frati si surori in Domnul nostru ISUS HRISTOS.Te rugam Tata Ceresc in Numele Domnului Isus Hristos, da-i izbanda sorei noastre din Pakistan Asia Bibi si reda-o sanatoasa familiei sale, sotului, copilasilor si intregii famili crestinei, caci doar Tu Doamne este Nadejdea si Speranta noastra.In toate lucrurile faca-se Voia Ta Doamne. Amin !
Adăugat în 09/12/2010 de mihai_matei
Opțiuni