Grila de toamna la Radio Armonia
Adăugată de encius in 04/10/2010, citită de 2.137 ori
Autor: Anonim, Categorie: Audio
Grila de toamna la Radio Armonia

 

Din 4 octombrie, Grila de toamna Radio Armonia iti aduce multe emisiuni noi, aceeasi muzica buna cu care ne-am obisnuit ascultatorii, si noi serii de predici.

In fiecare zi, iti aducem meditatii, incepand cu ora 7:30 – Promisiuni zilnice pentru lideri, la ora 9 – O noua zi cu Isus, si la ora 13 – Meditatia zilei la Radio Armonia.

Iar in fiecare seara, la ora 21, si a doua zi in reluare la ora 10, vei putea asculta predici si studii ale fratilor Viorel Iuga, Daniel Branzei, Cristian Barbosu, Vladimir Pustan, Nicu Butoi, James Merritt si Sami Tutac.

De-a lungul zilei, ai emisiuni pentru toate varstele: in colaborare cu Biserica Metanoia, iti aducem: Langa Tine si Franturi din Dumnezeu. Iar din studioul Radio Armonia iti prezentam: Armonii pentru copii, Femeile Bibliei, Dinamica relatiilor, Armonii preclasice, Universul interior si Vocea Evangheliei.

O noua emisiune pentru adolescenti de luni pana vineri, de la ora 14: Foloseste-ti mintea la capacitatea maxima – o emisiune despre prejudecati, mituri si legende privitoare la crestinism. Emisunea se adreseaza in special adolescentilor, dar si tinerilor, care-si pun tot felul de intrebari legate de crestinism.

Iar in weekend, invitam toata familia sa stea alaturi de noi, incepand de vineri seara cu emisiunea Iubeste-ti copilul, de la ora 20. Apoi sambata, de la ora 11 – Copilul de azi si de la ora 20 – Tineri transformati. Duminica vom incheia cu un studiu despre viata de familie sustinut de pastorul Cristian Barbosu.

Va dorim auditie placuta!


Știre preluată de pe www.radioarmonia.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni