re-Lansare
Adăugată de profuzoltan in 15/09/2010, citită de 1.468 ori
Autor: oaza elim, Categorie: Evenimente
re-Lansare

Aţi auzit cumva de blogul www.oazaelim.wordpress.com? Da! Am auzit. De câteva săptămâni ne putem bucura de faptul că fiecare articol va fi postat şi pe acest blog.
În urmă cu câteva luni, mai precis în luna martie, am redat acestei foi un nou format. La vremea aceea am sintetizat în câteva cuvinte activitatea pe care am început-o în urmă cu patru ani. Au trecut luni de-atunci, de când am spus că intenţionăm să te surprindem cu idei noi, şi iată momentul! Îţi mai dezvăluim faptul că dorim să scoatem din vistieria inimii noastre tot ceea ce avem mai bun, spre slava Domnului, şi sperăm să fim o oază de speranţă pentru tine în drumul spre cer.
Ce vei găsi pe acest blog? În primul rând articole, ştiri creştine, link-uri şi multe alte surprize. În blog am creat un spaţiu special pentru tine, „pagina de oaspeţi”, în care să ne laşi mesajul tău sau urarea ta. Credem că de fiecare dată ai fost binecuvântat/ă de fiecare mesaj pe care l-am postat în foaie, cu fiecare poezie sau cugetare. Gândurile noastre cele mai bune credem că te-au înălţat atunci când nu ai mai avut nicio speranţă. Cu ocazia aceasta credem că vei fi încântat/ă să ne urmăreşti şi online. Îţi vom oferi posibilitatea să te implici în această lucrare specială. Poate puţini dintre prietenii tăi Îl cunosc pe Domnul, iar prin transmiterea link-ului poţi să faci ca Evanghelia să fie răspândită tuturor.
Îţi suntem recunoscători că de fiecare dată ne-ai încurajat să mergem mai departe. Nu uităm să-ţi mulțumim că eşti unul din cititorii noştri fideli. Mulţumim celor ce se implică în mod deosebit cu articole, poezii, cântări şi multe altele.
Noi, echipa, îţi urăm din toată inima: „Dumnezeu să te binecuvânteze!”


Știre preluată de pe www.oazaelim.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni