Decizie socanta luata impotriva unui consilier, concediat fiind ca a mentionat Numele lui Dumnezeu
Adăugată de Katarina in 06/09/2010, citită de 2.512 ori
Autor: Charles Boyd, Categorie: Internațional
Decizie socanta luata impotriva unui consilier, concediat fiind ca a mentionat Numele lui Dumnezeu

Un crestin, care se ocupa cu consilierea persoanelor fara adapost, a pierdut procesul intentat de acesta impotriva unui Consiliu din Londra care l-a destituit din functie pe nedrept, pe motiv ca a mentionat Numele lui Dumnezeu la locul de munca.

Un tribunal al fortei de munca a stabilit ca, decizia consiliul din Wandsworth (district situat in sudul Londrei) de a-l concedia pe Duke a fost una rezonabila; Duke a fost acuzat de abatere grava pentru ca a sugerat unui client suferind si aflat intr-o faza terminala a bolii ca nu ar trebui sa-si piarda speranta si sa incerce sa-si puna increderea in Dumnezeu.  Tribunalul a constatat ca, de asemenea, consiliul nu a facut discriminare religioasa si ca Amachree a incalcat confidentialitatea prin publicarea cazul sau. Amachree a lucrat la Consiliul Wandsworth timp de 18 ani inainte de demiterea sa in ianuarie 2009, la doua zile dupa ce a fost raportat de catre clientul sau. Plangerea a condus la o investigatie a comportamentul lui Amachree  si trei interviuri cu Consiliul Wandsworth care au durat sase luni. Amachree a fost reprezentat la tribunal de catre Christian Legal Center, care a declarat ca intentioneaza sa conteste decizia tribunalului.

"Suntem uimiti ca tribunalul nu a recunoscut modul draconic in care domnul Amachree a fost tratat si suntem consternati de faptul ca acestia au constatat ca domnul Amachree nu a fost discriminat pe motive de credinta," a declarat Andrea Minichiello Williams, director al Centrului Juridic Crestin. Aceasta decizie inca socheaza comunitatea crestina prin faptul ca o instanta judecatoreasca s-a alaturat consiliului in a considera ca, cateva remarcii incurajatoare despre  credinta in Dumnezeu este un act de abatere grava. Amachree a fost "devastat" de rezultat. "Aceasta este o zi trista pentru crestinii care doresc pur si simplu sa-si traiasca credinta la locul de munca fara frica", a comentat el. "Dar multumesc sincer Centrului Juridic Crestin si celor care au fost alaturi de mine de la inceput si care stiu ca vor continua sa ma sustina. "


Știre preluată de pe www.christianpost.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni