Tineri crestini torturati de catre autoritatiile Egiptene
Adăugată de BenHur in 28/03/2010, citită de 3.305 ori
Autor: Anonim, Categorie: Internațional
Tineri crestini torturati de catre autoritatiile Egiptene

Tinerii crestini, care au fost arestati fara justificare in urma unui atac asupra crestinilor care plecau de la un serviciu divin din noaptea de Craciun din Nag Hammadi, Egipt, au fost dati pe mainile autoritatiilor , fiind aspru torturati. 15 dintre grupruile de crestini arestati au ramas retinuti si au avut controverse asupra “revoltei si rezistentei autoritatiilor.” Mai multi tineri eliberati au marturisit ca au fost aspru torturati de catre autoritati si au ordonat sa se falsifice marturiile pe care Bishop Kyrollos, Coptic Bishop din Nag Hammadi, le-au instigat ca sa li se faca demonstratii.

Unul dintre cei eliberati, Bola (18 ani), a marturisit : “ Noi am fost nevoiti sa ne dezbracam, si am fost electrocutati cu electrozi in partile noastre private pentru un timp de 8 ore. Socurile electrice se opreau numai atunci cand noi nu mai rezistam – apoi reinceapeau din nou.” Rezikly, 17 ani, a adaugat: “ Am fost amenintati de catre securitate ca daca divulgam ceva cand iesim “afara”, vom fi arestati din nou.” Conform cu spusele  unui membru de familie al unui alt crestin eliberat, multi dintre tineri au fost nefertili din cauza torturiilor. Majoritatea adolescentiilor eliberati trebuie sa suporte un tratament medical, incluzand fixarea in ordine a cateterelor pentru a  urina.

Rugati-va pentru sanatatea psihica si emotionala a acestor tineri. Rugati-va ca ei si cei dragi a lor sa ramana neclintiti in credinta lor( 1 Petru 5 : 8-10). Rugati-va ca cei care i-au torturat sa abroge torturile si sa vina la Hristos. Rugati-va ca autoritatiile sa actioneze just in acest caz. Rugati-va ca puterea si siguranta sa nu-i paraseasca pe cei 15 care au ramas retinuti.


Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni