Conferinta Peniel, Tg. Mures - 9-10 aprilie
Adăugată de LucianOniga in 18/03/2010, citită de 2.423 ori
Autor: OLI, Categorie: Evenimente
Conferinta Peniel, Tg. Mures - 9-10 aprilie

Dragii nostri,

Multumim tuturor celor care ne sprijinesc si care se roaga pentru reusita conferintei Peniel de la Targu Mures. Fara ajutorul si fara prezenta lui Dumnezeu la acest eveniment, strangerea noastra ar fi in zadar!

Pentru ca exista in randul crestinilor o anumita confuzie manifestata in practica de o traire duplicitara, conferinta va aborda subiectul pocaintei autentice. Porunca Mantuitorului rasuna si astazi, fiind valabila pentru toti oamenii: “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie!” (Marcu 1:15b) Ce dorea sa spuna Isus prin aceste cuvinte si cum se transpun ele in practica? Oare cum pot trai tinerii o pocainta autentica intr-o lume prefacuta? Daca esti tanar de la 13 ani in sus si daca te intereseaza raspunsul la aceste intrebari, te asteptam si pe tine la Conferinta Peniel

Alte detalii necesare:

1. Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din Targu Mures, pe 9-10 aprilie 2010 (vineri si sambata).

2. Titlul: “Transformari”

3. Motto: 2 Cronici 7:14

4. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

a) Cristian Barbosu – pastor al Bisericii “Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro); a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si doctoratul la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartilor “Cele 10 porunci” si “Ce vrea Dumnezeu sa stiu despre viata de familie”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice: Fiona si Tara.

b) Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala, prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice: Thea si Petra.

c) Ioan Muresan  pastor in Biserica “Alfa si Omega” din Turda, coordonator national al Sistemului de Educatie Biblica prin Extensie (SEBE) in cadrul Cultului Penticostal, este implicat in zidirea spirituala a liderilor din tara si din strainatate. Nelu este casatorit cu Ani si impreuna au 5 copii: Iulia, Nelutu, Timy, Magdalena si Tudor.

5. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band, Domini (Baia Mare) si grupul Speranta & prietenii.

6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 1 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/persoana! In cazul in care la conferinta vor participa cel puţin 3 frati din aceeasi familie, primii 2 vor achita contributia integral, iar urmatorul/ urmatorii vor beneficia de 2/3 reducere. La depunerea banilor in cont se va achita integral taxa de catre fiecare participant, iar la inscrierea la locul conferintei, pe baza actelor de identitate, se vor restutui 20 lei din valoarea contributiei persoanelor in cauza. Pentru mai multe informatii financiar-bancare, scrieti la [email protected].

7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta pentru cazare, in masura locurilor oferite de catre bisericile evanghelice sau de catre administratorii internatelor/caminelor din Targu Mures. Pentru a ne usura munca si pentru a va rezolva singuri cazarea, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dvcu crestinii din Targu Mures! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate in linkul din mesajul de pe www.peniel.ro. Nu uitati sa mentionati parola “Peniel”, pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment. In cazul in care nu va descurcati, va rugam sa luati legatura cu Nelutu Oltean, la tel. 0749-277.153 (este disponibil pentru detalii de luni pana joi, intre orele 16-22, iar in weekend intre 10-22), prin e-mail la [email protected] sau pe mess la id-ul nelutzu_13.

8. Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa se alature maratonului de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare de la Biserica BethEl, sunt rugate sa ia legatura cu fr. Iacob Berghianu, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0744-180.451 sau email [email protected].

9. Participantii care doresc sa se inscrie in programul de citire non-stop a Noului Testament, in vederea programarii, sunt rugati sa ia legatura cu fr. Cornel Magdici la tel. 0748-884.570 sau email [email protected].

10. In momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminarul optional la care ati dori sa participati. Veti gasi lista seminariilor oferite in formularul de inscriere de pe site-ul nostru.

Avand in vedere tema conferintei, va rugam sa aduceti cu voi la Peniel cat mai multi tineri care au nevoie de o pocainta autentica (Ezech. 3:18). De asemenea, pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 3 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa ne dea tuturor harul pocaintei autentice, ca sa fim cu adevarat transformati dupa chipul Sau!

Doamne, ajuta!

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunile Alfa Omega (www.alfaomega.tv) si Credo (www.credo.tv).

PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Dani Bujenita, la tel. 0747-496.355 sau email [email protected].  


Știre preluată de pe www.peniel.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni