[VIDEO] Minunile creatiei...
Adăugată de user necunoscut in 15/02/2010, citită de 9.708 ori
Autor: BenHur, Categorie: Editoriale
[VIDEO] Minunile creatiei...
"Probabil, cel mai interesant video despre creatie pe care l-am vazut in viata aceasta" marturiseste unul din membrii echipei resursecrestine.ro. Cuvintele noastre sunt de prisos, prin urmare va invitam sa urmariti acest video chiar aici si sa va exprimati parerea dumneavoastra.




Louie Giglio from Crestin Informat on Vimeo.


Știre preluată de pe vimeo.com
Cind vezi acest video ramai fara cuvinte...si uitandu-te in sus zici:Doamne,CIT DE MARE ESTI!,apoi te uiti la tine si zici:Ai mila de mine Doamne,ca nu miam dat seama pina acum de micimea mea!...Intr-adevar in timp ce urmaream acest video...plingeam(pe de-o parte lacrimi de bucurie si multumire la adresa Tatalui,pe de alta parte lacrimi de durere vazindu-mi starea in care de multe ori am incercat sa fac un lucru uitand ca DOAR Mina Tatalui ma conduce)
Adăugat în 16/02/2010
Maretia lui Dumnezeu
Este sooper acest video si ne arata cat de mici suntem fata de Dumnezeu dar uneori noi ne bazam pe fortele noastre dar trebuie sa intelegem ca noi nu suntem nimic fata de maretia Lui Dumnezeu si nu putem sa facem nimic fara indurarea Lui si trebuie doar sa-I cerem mila si indurare si sa-L laudam mereu!!!
Adăugat în 17/02/2010
no comment!...
Ca un pasionat de astronomie si biologie, nu am aflat prea multe lucruri noi. Dar modul in care au fost spuse m-au facut sa ma gindesc din nou la maretia Aceluia care ne-a creat.Foarte frumos acest film. Si mi-ar parea rau daca ar disparea de pe site prea curind, pentru ca, prin El, cei care cunosc prea putin din astronomie pot vedea de fapt prin descrierea marimii Universului cit de mare este Dumnezeu...
Adăugat în 18/02/2010
niminicia noastra
Ma intreb cum mai pot sa scriu la cat de mic sunt,am degete,am maini,picioare,corp,creier si discernamant sa inteleg tot ce El vrea sa ne zica?Un singur lucru pot sa zic CE MARE ESTI DOAMNE incat calea lacteei e doar o mica straduta infundata din cosmosul care L-ai creat,care pur si simplu prin suflarea Ta si din suflarea Ta au luat fiinta.,,,,CE MARE ESTI!""
Adăugat în 19/02/2010
minunile creatiei
da am ramas uimit de acest video.si asta e doar o micuta parte din tot universul creat de DUMNEZEU.spunea cineva aici ca acest om care a prezentat acest film e un pungas.eu zic sa nu aruncam cu vorbe doar de dragul de a spune ceva.citeste biblia mai adanc si vei intelege mai bine.crezi ca dzeu nui in stare sa stranga ca un sul acest imens univers?tu vrei sa crezi ca intelegi modul de lucru a lui DZEU.el lucreaza intrun chip minunat.noi suntem atat de mici si totusi importanti in ochii lui DZEU.
Adăugat în 19/02/2010
intrebare
Desi este impresionant ceea ce spune, totusi prin ceea ce zice el ridica niste intrebari: cum poate lumina de la zeci de trilioane de ani lumina departare sa ajunga pana la noi, avand in vedere ca creatia este recenta potrivit Scripturii. Noi credem ca Creatia are aprox 10000 ani, ori acele stele sunt atat de indepartate incat e nevoie de trlioane de ani lumina sa ajunga lumina lor pana la noi. el a ridicat aceasta problema implicit dar nu a rezolvat-o. frumoasa descriere totusi.
Adăugat în 20/02/2010
minunile creatiei
la ceea ce a facut DUMNEZEU nu este nimic de comentat nici de adaugat decitne privim si sa spunem MARE ESTI TU DOAMNE si mare este slava ta .AMIN
Adăugat în 22/02/2010
pentru [email protected]
Cum poate lumina sa ajunga la noi de la distante de triliarde de ani lumina? Asta sa-i intrebi pe cei ce spun ca Universul e de acum 14 miliarde de ani ;)

Cat despre noi, crestinii, credem ca atunci cand Dumnezeu a creat totul a fost destul de inteligent sa lase niste raze de lumina de la stele pana la noi sa le si vedem daca tot le-a creat...
Adăugat în 07/03/2010 de Softy
E vechi filmul, eu l-am văzut acum 8 luni în urmă
Adăugat în 08/03/2010 de Pezevenchi
Opțiuni