Trezire spirituală în poporul evreu
Adăugată de user necunoscut in 11/02/2010, citită de 6.393 ori
Autor: BenHur, Categorie: Semnele sfârșitului
Trezire spirituală în poporul evreu
Un evanghelist mesianic crede că se întâmplă o trezire spirituală în comunităţile evreieşti din America.

Sid Roth, fondatorul emisiunii Messiani Vision din Georgia şi prezentatorul emisiunii TV “It’s supernatural”, a spus că a văzut zeci de americani evrei manifestându-şi credinţa în Hristos în ultimele luni, în timpul evenimentelor evanghelice din New York şi California.

Vara trecută pe plaja Brighton, New York, aproape 400 evrei ruşi au luat parte la o întâlnire evanghelică. Oamenii au fost vindecaţi, a spus Roth, inclusiv o femeie în cărucior care nu a putut să umble timp de 5 ani.

Mai târziu, o întâlnire similară în California de aprox. 30 evrei. Şi-au mărturisit credinţa în Hristos. “După părearea mea, aceasta este fără precedent în America”, a spus Roth care a slujit în comunităţile evreieşti în Uniunea Sovietică mai mult de 15 ani. “Mă aflu în misiunea evreilor de peste 35 ani şi nu am auzit niciodată aşa ceva.”

Anul trecut, în timpul vizitei sale în Israel, a spus că în jur de 50 de supravieţuitori ai Holocaustului, au crezut în Hristos în timpul a două întâlniri pe care el le-a condus. “După standardele evreieşti, aceasta este un lucru fără precedent”, a spus Roth.

El crede că întâlnirile marchează “o schimbare de atmosferă” a evanghelismului evreiesc. “Am considerat cele două întâlniri ca semne că orbirea cade de pe ochii poporului evreu”, a spus el.

El crede că evanghelizarea poporului evreu are o semnificaţie profetică.

El a spus că aducându-i împreună pe evrei şi neamuri ca şi credincioşi în Isus, va creea un om nou pe care îl descrie Pavel în Efeseni 2 şi va duce la cea mai mare renaştere spirituală pe care o văzut-o lumea vreodată.

“Pavel spune că motivul pentru care a venit Isus a fost de a dărâma peretele separării dintre evrei şi Neamuri pentru a forma o nouă specie de om ce va fi locuinţa lui Dumnezeu”, a spus Roth. “Eu simt că biserica este incompletă fără credincioşii evrei şi biserica este incompletă fără credincioşii dintre neamuri. Fiecare aduce un ADN special spiritual …”

Știre preluată de pe charismamag.com
efeseni,.2vers6
atit desimplu astazi vedem aceste semne prin faptu caci am fost impedicat de solzi lui pavel caci 30 de ani nu am putut vedea aceste lucruri multumesc bunului Dumnezeu caci prin iubirea lui ma facut sa vad lucrurile asa cum le vede el si sa le aud asa dupa cum el aude multumesc tuturor iformatori de acest mesaj
Adăugat în 20/02/2010
Opțiuni