Nenorocirea din Haiti este urmarea unui Pact cu Diavolul
Adăugată de user necunoscut in 15/01/2010, citită de 6.224 ori
Autor: radio filadelfia, Categorie: Semnele sfârșitului
Nenorocirea din Haiti este urmarea unui Pact cu Diavolul
Un controversat evanghelist american a declarat că tragedia din Haiti este urmarea unui Pact cu Diavolul pe care cetăţenii de aici l-au făcut pentru a scăpa de invadatorii francezi. "Acum este momentul ca haitienii să se întoarcă la Dumnezeu, din tragedia această putând ieşi ceva bun", a mărturisit evanghelistul Pat Robertson Robertson. Acesta este de părere că uraganele de mare amploare pot fi deturnate prin rugăciune. În ceea ce priveşte alte religii, acesta a afirmat în mai multe rânduri că cultura hindusă este satanică, islamul este demonic, iar protestantismul reprezintă spiritul Anticristului.

Știre preluată de pe www.radiofiladelfia.ro
pe alocuri vor fi cutremure
Este profetia D-lui Isus , si aceasta ne arata ca semnele venirii sunt tot mai aproape .
Bineanteles ca sectele oculte ca hinduismul , islamul si alte de astfel sunt false si toti cei ce urmeaza acestea vor suferi aici si apoi o vesnicie !!!
Adăugat în 18/01/2010
si cu semnul satanic pe care il arata Pat ce este???... ce se ascunde in spatele acestui om, in spatele 'luptei' pe care zice ca o da pentru 'dreptate si adevar'?
Adăugat în 18/01/2010
Haiti
Luca 13,1-5 ..... Credeti ca acesti haitieni au fost mai pacatosi decat mine sau decat toti ceilalti, pentru ca au patit astfel? R: Luca 13,3 Aceste evenimente ne transmit ca, evenimentul final al revenirii lui Hristos este foarte aproape. Ce fel de om ar trebui sa fiu eu, cel care cunosc lucrul acesta?
Adăugat în 24/01/2010
Haiti
acest dezastru a afectat si vitile multor crestini. in haiti erau spitale si universitati crestine. Dumnezeu a hotarat asa si nu cred ca e corect sa se arate cu degetul pe unul sau pe altul. pt ca nimeni nu poate spune "Eu sunt mai sfant decat altul" sau "Eu am parte de mantuire pt ca fac parte dintr-o organizatie crestina...Biserica penticostala, baptista, adventista"
Adăugat în 26/01/2010
mesaj de pocainta
evanghelia zice de un pasaj unde niste preoti au amestecat sangele oamenilor cu jertfele taurilor si au venit la Isus si i-au zis despre asta la care DOMNUL le zice "CREDE-TI VOI CA AU FOST EI MAI PACATOSI DECAT VOI/NU CI EU VA SPUN CA DACA NU VA POCAITI TOTI VETI PERII LA FEL"deci daca nu dobandim o viata de curatie,sfintenie zi de zi sub calauzirea lui D-zeu si traim dupa poftele gandurilor noastre TOTI VOM PERI LA FEL
Adăugat în 02/02/2010
se intampla in toata lumea uite Romania jumate de tara sub apa mii de morti in accidente moldova, chile ,china cutremure america tornade.....Vine Domnul ! nu e greu de inteles se implineste Cuvantul! Slava Lui!!!
Adăugat în 02/07/2010 de florininu
Opțiuni