Militantii musulmani distrug o biserica, in Indonezia
Adăugată de user necunoscut in 04/01/2010, citită de 2.136 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Militantii musulmani distrug o biserica, in Indonezia
O multime, formata din aproximativ 1000 de musulmani, a atacat cladirea unei biserici aflate in constructie in Bekasi Regency, langa Jakarta, capitala Indoneziei. In 17 Decembrie la miezul-noptii, musulmanii au ajuns la biserica din Saint Albert, unii dintre ei fiind cu biciclete, altii pe jos, si au navalit in cladire, purtand steaguri si tancuri cu gaz lampant. Un martor a afirmat ca i-a auzit aclamand : “Distrugeti(biserica)!Distrugeti-o !Inlocuiti biserica cu moschee!”
Musulmanii au stricat caramizile, au interupt lumina, au dezradacinat proaspetele plantatii de copaci si au dat foc cladirii. Nimeni nu a fost ranit in acest atac,dar paguba s-a ridicat la aproape 60 milioane de rupee(aproape 6,700$ CAD).

Crestinii locali si-au planificat sa foloseasca aproape toata cladirea pentru serviciul divin cu ocazia Craciunului. Dupa acest atac,un lider al comitetului care se ocupa de constructia bisericii a afirmat: Chiar daca biserica noastra a fost atacata noi nu ne temem. Vom continua constructia bisericii pana la finalul acesteia. (Sursa: AsiaNews, Union of Catholic Asian News)

Rugati-va ca acesti credinciosi sa nu fie descurajati ci sa continue sa se bucure in continuare si sa fie “aprovizionati” de Hristos. Rugati-va ca pacea sa domneasca in inimile lor acest Craciun. Rugati-va ca crestinii Indonezieni sa fie incurajati de catre Duhul Sfant ca sa impartaseasca Adevarul Domnului.(Faptele Apostolilor 1:8)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni