Risca sa nu mai predea pentru ca a vrut sa se roage
Adăugată de user necunoscut in 27/12/2009, citită de 2.357 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Risca sa nu mai predea pentru ca a vrut sa se roage
O profesoara de religie din Marea Britanie risca sa nu mai poata preda niciodata, dupa ce a fost data afara pentru simplul motiv ca s-a oferit sa spuna o rugaciune pentru o eleva bolnava. Olive Jones, in varsta de 54 de ani, spune ca s-a simtit tratata ca o criminala si pretinde ca oamenii de religie crestina sunt persecutati din cauza “corectitudinii politice”, titreaza, luni, “Mail Online”.

Mai mult, femeia, care preda unor copii bolnavi, a explicat ca de indata ce a sugerat ca va spune o rugaciune in vreme ce era in vizita la casa unei fetite de 12 ani, mama acesteia a facut o plangere impotriva ei. Cateva ore mai tarziu, seful ei a anuntat-o ca nu mai lucreaza la Scoala Oak Hill Short Stay din Nailsea, Somerset.

Se pare ca directorul scolii ii clasificase comentariile drept “exagerate”, doar pentru ca ea le spusese mamei si fetitei ca mai multi oameni se roaga pentru ele. “Am intrebat-o pe copila daca ma pot ruga pentru ea. S-a uitat la mama ei si mi-a spus ‘Noi nu credem in Dumnezeu’, asa ca nu m-am rugat. Sunt foarte mahnita. Nu cred ca voi mai putea preda vreodata la fel. Va fi foarte dificil”, a marturisit Jones, care are doi copii, unul in Marina regala si celalalt student.

Știre preluată de pe www.ziua.ro
inceputul relelor
Acesta este doar inceputul relelor. Va trebui sa ne asteptam la o amplificare a evenimentelor de acest fel si vom ajunge o asa zis majoritate crestina persecutata. Bine-nteles cei care sunt crestini doar in statistici vor fi putin afectati. Trebuie sa ramanem tari in credinta ce am primit-o ptr ca numai Dumnezeu ne va putea da putere sa trecem prin incercari. Sa nu credeti ca sunt povesti, orice yota se va implini din Scriptura deci, atentie!
Adăugat în 31/12/2009
Opțiuni