Crestina somaleza ucisa pentru refuzul de a purta voal
Adăugată de user necunoscut in 20/11/2009, citită de 2.234 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Crestina somaleza ucisa pentru refuzul de a purta voal
Potrivit unui raport din 27 octombrie al Compass Direct, Amina Muse Ali (45 ani) a fost ucisa in seara zilei de 19 octombrie in locuinta ei din Galkayo, regiunea Puntland, Somalia de catre trei membrii mascati ai grupului de militieni islamici Suna Waljameca. Ali a fost amenintata de mai multe ori de catre militieni deoarcece nu purta voal pentru a demonstra apartenenta ei la Islamism. Se pare ca militienii o monitorizau de o perioada de timp, deoarece suspectau ca este crestina. Ali, credincioasa de mult timp, era implicata in mod activ in lucrarea bisericii subterane si la Organizatia Somali Christian`s Brothers, organizatie care a fost tinta militienilor musulmani in repetate randuri.

Rugati-va penru cei care plang moartea Aminei Muse Ali. Rugati-va pentru comunitatea mica de crestini care sufera in Somalia. Rugati-va ca cei care persecuta crestinii sa cunoasca dragostea lui Hristos, iertarea si binecuvantarea prin vietile crestinilor (Romani 12:14, 21).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Sa-i urmam pilda
Evrei 13:13 Să ieşim dar afară din tabără la El, şi să suferim ocara Lui. In Evanghelia dupa sfantul apostol Ioan la cap.7:7 DomnulIesus Hristos spunea ; Pe voi lumea nu vă poate urî; pe Mine Mă urăşte, pentru că mărturisesc despre ea că lucrările ei sunt rele. Doamne ajuta
Adăugat în 21/11/2009
Opțiuni