Somalia: Ucis pentru ca transporta Biblii
Adăugată de user necunoscut in 20/10/2009, citită de 2.231 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Somalia: Ucis pentru ca transporta Biblii
Potrivit unui raport din 18 septembrie al Compass Direct, un crestin in varsta de 69 de ani a fost impuscat mortal in data de 15 septembrie de catre membrii musulmani ai grupului de militieni al-Shabaab, deoarece avea in posesie mai multe Biblii. La aproximativ 10:30, microbuzul condus de Omar Khalafe a fost oprit la un punct de control din apropierea orasului Merca. Cand militienii au descoperit 25 de Biblii in limba somaleza, Biblii pe care Khalafe spera sa le duca unei asociatii secrete, acestia au cerut sa stie cui ii apartineau. Deoarece nici un pasager nu a raspuns, militienii au folosit niste fotografii gasite in geanta pentru a asocia fetele cu a vreunui pasager. Cand au observant o asemanare cu Khalafe, l-au intrebat daca Bibliile ii apartineau; el nu a dat nici un raspuns si a fost impuscat mortal. Trupul lui a fost dus la Merca si Bibliile au fost asezate pe el, in semn de avertizare.

Mai tarziu in aceeasi zi, un militian a anuntat moartea lui Omar la un post de radio. Omar Khalafe, care era crestin de 45 de ani, propovaduia Vestea Buna si boteza convertiti de la islam. Acum el este plans de sotie si de cei sapte copii ai lui.

Multumiti-I lui Dumnezeu pentru viata si marturia lui Omar Khalafe. Rugati-va ca familia lui sa cunoasca faptul ca Dumnezeu este aparatorul vaduvelor si Tatal orfanilor (Paslmul 68:5). Rugati-va pentru pacea Somaliei care este ravasita de razboi.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni