Ziua Internationala de Rugaciune pentru Biserica Persecutata
Adăugată de user necunoscut in 10/10/2009, citită de 2.576 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Ziua Internationala de Rugaciune pentru Biserica Persecutata
Crestintii din intreaga lume se confrunta cu abandonul pentru credinta lor in Isus. Unii dintre acestia sunt dati afara din casele lor. Altii sunt respinsi de familie si prieteni. Cei ce se convertesc la crestinism sunt priviti adesea suspicios si cu frica de fratii crestini carora li se alatura.

Simtiti cu fratii si surorile noastre. Aratati-le ca nu sunt singuri.

In data de 8 noiembrie, demonstrati unitatea Trupului lui Hristos prin unirea crestinilor din toata lumea in Ziua Internationala de Rugaciune pentru Biserica Persecutata.
Pentru a afla mai multe si pentru a descarca un kit special care include resurse crestine si puncte de rugaciune, precum si o devotiune, accesati site-ul IDOP International la adresa www.idop.org

Știre preluată de pe www.voxvocis.us
Persecutiile asupra crestinilor
Este necesar sa ne rugam absolut pentru toti fratii si surorile crestine din intreaga lume , persecutati de autoritatile lumesti ale statului , de familie , dispretuiti de lumea care zace in Cel Rau , sa ne rugam pentru prigonitorii lor , ca sa se intoarca la DUMNEZEU , sa se pocaiasca pentru faptele lor rele si sa se boteze , devenind buni crestini.

Pentru DUMNEZEU! AMIN!
Adăugat în 19/10/2009
Opțiuni