Pastor expulzat pentru refuzul de a-L nega pe Hristos
Adăugată de user necunoscut in 06/10/2009, citită de 2.295 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Pastor expulzat pentru refuzul de a-L nega pe Hristos
In conformitate cu rapoartele de la Asociatia Drepturilor Omului cu privire la libertatea religioasa din Laos, in 3 septembrie autoritatile au arestat un conducator de biserica din Liansai, provincia Savannakhet pe motiv ca s-a convertit la crestinism. Thao Oun, conducatorul bisericii Boukeram Church, convertit in urma cu zece luni, a fost arestat si dus sub amenintare cu arma la oficiul de politie din subdistrictul Saybounthong unde a fost acuzat ca provoaca distrugere natiunii si guvernului din Laos prin convertirea la crestinism, pe care oficialii o considera “o religie straina demna de a fi detestata”.

El a fost interogat trei ore, timp in care oficialii au incercat sa il oblige sa semneze un document potrivit caruia isi abandoneaza credinta. Renuntand acest lucru, el a fost expulzat din oras, fiind nevoit sa caute adapost in imprejurimi. In data de 6 septembrie, oficialii au inconjurat biserica Boukeram Church, impiedicandu-i astfel pe crestini sa ia parte la serviciul de inchinare de duminica dimineata.

Rugati-va pentru protectia si taria lui Thao Oun in mijlocul necazurilor lui. Rugati-va ca el si ceilalti membrii ai bisericii sa ramana axati pe voia lui Dumnezeu si credinciosi in a-L servi.
d-zeu sa ocroteasca biserica LUI
MA ROG PERSONAL PENTRU ACESTI FRATI AI NOSTRI CA D-ZEU SA LE DEA PUTERE SA NU SE LEPEDE DE CREDINTA LOR IN EL ,MA DOARE SUFLETUL SA AUD ASEMENEA VESTI ,DAR NOI STIM CU TOTI CA BIBLIA TREBUIE SA SE IMPLINEASCA.D-NE DA IZBINDA COPIILOR TAI DE PRETUTINDENI AMIN.
Adăugat în 08/10/2009
sigur ne doare cind auzim asa ceva uneori nu imi vine sa cred asa ceva pt ca la noi este pace darne rugam pt. asemenea situatii ca Dumnezeu sai intareasca si sa le dea biruinta
Adăugat în 12/10/2009
rugaciune
dumnzeu sa ocroteasca pe toti fratii care trec prin asemenea incercari,sa ramana neclintiti pe credinta care a fost pusa in sufletul lor.
Adăugat în 13/10/2009
Sa ne rugam pt ei .amin.
am citit ft multe probleme cu care se cofrunta frati nostri , eu ma rog pt ei , dar asi dori ca aceste situati sa fie aduse si la cunostinta Bisericilor , si sai aducem inaintea Domnului pe acesti frati ai nostri atit de oropsiti , noua nici nu ne vine sa credem prin ce trec ei Domnul sai intareasca si sai tina aproape de El pina la sfirsit Amin .
Adăugat în 13/10/2009
AI MILA DOAMNE ISUSE!
Doamne Isuse, ai mila de cei care trec cu adevarat prin incercari pentru raspandirea CUVANTULUI SFANT AL TAU. Noi suntem un popor privilegiat foarte tare din acest punct de vedere, de aceea, cred din tot sufletul, ca datoria noastra este de a ne ruga continuu pentru cei care se avanta in acest razboi cu satan si raspandesc EVANGHELIA peste vointa autoritatilor statelor respective.
Ce pot sa spun decat ca DUMNEZEU, DOMNUL ISUS si DUHUL SFANT sa-i insoteasca si sa-i aiba in grija LOR.BISERICA A LUI HRSTOS de pa pamant ROAGA-TE DIN TOATE PUTERILE PENTRU ACEASTA LUCRARE MINUNATA DE VESTIRE A CUVANTULUI EVANGHELIEI. Amin!.
Adăugat în 19/10/2009
Opțiuni