Crestini somalezi martirizati brutal
Adăugată de user necunoscut in 10/09/2009, citită de 2.936 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Crestini somalezi martirizati brutal
Potrivit unui raport din 11 august al International Christian Concern, in data de 27 iulie, in orasul Merca, in apropiere de Mogadishu, patru crestini somalezi au fost decapitati dupa ce au fost rapiti de catre membriii unei grupari islamice de militieni pe nume Al-Shabab. In 4 august, un membru al gruparii a anuntat familiile victimelor ca acestia erau sustinatori ai “fitna”, un termen musulman pentru conflictele religioase si ca au fost decapitati pentru ca au refuzat convertirea la islamism. De asemenea, militianul le-a spus ca trupurile neinsufletite nu le vor fi date lor, precizand pa langa aceasta ca “Somalia nu are cimitire pentru infideli.” Cei patru crestini lucrau pentru o organizatie guvernamentala locala care sprijinea orfanii din sudul Somaliei.

Cereti-I Domnului sa mangaie si sa incurajeze familiile acestor crestini martirizati. Rugati-va ca cei responsabili pentru aceste crunte ucideri sa ajunga la credinta in Hristos.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Venirea Domnului este apoape
Semnele care se intimpla in lume.ne arata ca-ci Domnul nostru Isus Hristos este gata sa vina. Trebuie sa ne pregatim cu viata sa-l intimpinam AMIN.
Adăugat în 26/09/2009
codul bunelor maniere pentru calai
exista un cod al bunelor maniere pentru calai? sau se poate spune ca trebuia sa ii martirizeze cu gingasie?
stirea in sine nu trebuie vazuta in genul celor de la ora 5, ci prin ochii unui crestin, care stie ca astfel se implineste numarul tovarasilor de slujba celor de sub altar (apoc 6. 9-11)
adevarul e ca resimtim lipsa unui astfel de "seceris" si pe la noi. poate s-ar mai trezi lumea asta crestina cu tot cu pastorii ei grasi si frumosi
Adăugat în 28/09/2009
Opțiuni