Comerciant crestin batut si arestat in Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 05/08/2009, citită de 2.111 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Comerciant crestin batut si arestat in Pakistan
Potrivit rapoartelor de la AsiaNews si Pakistan Christian Post, Imran Masih (25 ani) a fost arestat dupa ce musulmanii l-au acuzat ca ar fi ars pagini din Coran in orasul Hajwery, Faisalabad, Pakistan. In timp ce Masih facea curatenie in magazinul sau de fructe si legume, a ars cateva hartii si carti – o practica comuna pentru a inlatura mizeria din zona. Proprietarul musulman al unui magazin din apropiere l-a acuzat ca a ars pagini din Coran si a chemat musulmanii sa omoare “paganul”. Un grup de barbati s-a adunat si l-au batut pe tanar pana cand politia a intervenit si l-a detinut.

Mai tarziu in acea zi, au fost facute anunturi de catre mai multe moschei locale care cereau musulmanilor sa se razbune pe crestini pentru actul profanator savarsit de Masih. O multime de musulmani a blocat strada, strigand lozinci impotriva crestinismnului si cerand ca Masih sa fie spanzurat in public. La ultimul raport, acesta era detinut la sectia locala de politie iar crestinii din regiune s-au retras in ascunzatori de frica posibilelor atacuri.

Rugati-va ca Masih sa fie eliberat. Cereti Domnului sa ii dea vindecare si putere. Rugati-va pentru crestinii din aceasta zona ca ei sa stea fermi in credinta si sa-si gaseasca refugiu in grija suprema a lui Dumnezeu (Psalmul 127).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Persecutat in Pakistan
Amin,pentru rugaciune!
Adăugat în 21/09/2009
Daca un madular sufera,toate celelalte sufera impreuna cu el.
Domnul sa-si arate indurarea pentru toti oamenii.Si eu ma alatur fratelui cosluca71 in rugaciune pentru intreg Trupul a Lui Hristos!Amin.
Adăugat în 24/09/2009
Opțiuni