Sapte crestini decapitati in Somalia
Adăugată de user necunoscut in 21/08/2009, citită de 3.637 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Sapte crestini decapitati in Somalia
In 10 iulie, sapte crestini au fost decapitati in orasul Baidoa, Somalia, de catre o veriga a lantului al-Queda, al-Shabaab-, o grupare de militieni care detin controlul asupra sudului Somaliei si a capitalei tarii, Mogadishu. Crestinii au fost acuzati ca au renuntat la islamism si ca sunt spioni ai guvernului. Executii publice, biciuiri si amputari tot mai dese au fost raportate in ultimele saptamani in zonele controlate de al-Shabaab.

Rugati-va pentru prietenii si membrii familiilor care plang moartea acestor crestini. Rugati-va pentru crestinii somalezi ca ei sa ilustreze dragostea lui Dumnezeu prin rugaciuni pentru cei care ii persecuta si prin dragoste consecventa (Matei 5:43:48).

Știre preluată de pe www.persecution.net
ar trebui ca stirile astea sa ne puna pe ganduri......pana unde am merge noi in numele lui Dumnezeu si totodata sa ne aduca aminte sa nu uitam nici o secunda ca sunt oameni care mor in numele Domnului si in sec 21.Slava Tie Doamne ca putem sa ne bucuram de crestinatatea noastra mai fierbinte ,mai calduta,mai oricum dar in pace si pacea Ta Doamne sa fie peste sufletele celor care traiesc si mor pentru slava numelui Tau.
Adăugat în 21/08/2009
Crestini persecutati

Slava Domnului că trăim într-o tara libera, unde persecutia daca este, apare numai la nivelul atitudinilor oamenilor si nu fizic.Sa apreciem această libertate, să ne pregatim pentru posibilitatea ca intr-o zi sa nu mai fie libertate si sa-i multumim Domnului pentru ca este bun cu noi.
Adăugat în 23/08/2009
Sa na rugam pe ei neincetat .
Glori numai Domnului , pt libertatea in care traim , si ne bucuram , dar asi dori din tot sufletul sa ne rugam pt frati nostri care trec prin aceste grele si mai incercari , Si sa ne aducem aminte de ei cel putin noi care intram pe net si citim prin ce suferintev si persecuti trec , Domnul sa le dea tarie sa ramina statornici pina la sfirsit , AMIN.
Adăugat în 29/08/2009
sapte crrestini decapitati
De mic copil mi-a fost groaza si am o fobie pentru oricine este decapitat.
Este dureros.Da pentru ei Gloria Domnului va fi nevisat de intensa la Revenirea lui Hristos Domnul.
Dar eu sunt un om pacatos si slab cu frici de astea.
Da trebuie sa ne rugam pentru oamenii sfinti din aceste zone.
Dar acum.....nasol,am o opinie:Islamul,Cornanul,Mohamed,Meca,Medina,Crima,Cruzime,Al-Queda,Musulman pentru mine nu existati, ce fericit as fi sa fiu in viata, cand islamul si coranul nu vor mai exsista.Vin ca lacustele si vor libertati in America si Europa si la ei ce sa vezi?... cruzime peste cruzime.
Da pentru acesti oameni(bestii)si pentru ei a murit Hristos si din putina dragoste ce nu s-a stins in mine,imi doresc cu adevarat ca ei sa aibe sansa mantuirii,daca nu....!Surpriza!Ce o sa ma bucur pentru iazul de foc vesnic de care or sa aibe parte, o sa ma bucur mult pentru pierzarea lor.
O sa ziceti,ba ce rau e asta.Dar nu v-as dori sa fiti in postura omului caruia i se taie capul,chiar daca asemeni lui Pavel, pentru acest om este o bucurie in Hristos,credeti-ma este cumplit.
Adăugat în 20/09/2009
7 crestini decapitati
Stiu ca sunt dur ce am spus si imi pare rau.In masura care as mai fi frate pentru acestia....ganditi-va sa stii ca fratele tau sau varul tau natural e acolo,nu stiu ce sa zic mi-ar fi greu cumplit de greu.Cred ca bucuria este un har.E ceva supranatural venit de la Duhul.
O solutie ar fi 2Tesaloniceni.Ei aveau necazuri si aici Pavel le-a spus de bucuria care vine de la Duhul sfant in necazul lor cred ca aici trebuie sa caut Harul acesta de la Domnul.Iertati-mi durerea nestapanita.
Adăugat în 20/09/2009
Opțiuni