Crestini batuti, biserici incendiate in India
Adăugată de user necunoscut in 12/06/2009, citită de 2.878 ori
Autor: BenHur, Categorie: Misiune
Crestini batuti, biserici incendiate in India
In saptamanile trecute, Vocea Martirilor a primit o serie de rapoarte cu privire la atacurile asupra crestinilor din india.

Potrivit unui raport din 15 mai al Evanghelical Fellowship of India, in data de 10 mai, la aproximativ 22:30, doua cladiri ale bisericilor din Imphal, Manipur au fost incendiate de catre militieni hindusi. A doua zi, o alta biserica a fost de asemenea incendiata. Cladirile au fost grav avariate iar mobilierul si echipamentele au fost distruse.

In dupamasa zilei de 12 mai, militienii hindusi au dat buzna intr-o scoala din Chennarayapatna, Karnataka unde pastori si alti credinciosi erau adunati la rugaciune. Militienii i-au acuzat pe crestini de convertire fortata si i-au batut pe mai multi dintre ei, inclusive pe pastorul K. K. Ramesh. De asemenea, le-au hartuit verbal pe femeile prezente si au ars Biblii si alta literatura crestina. Este posibil ca militienii sa fi mers si la casa pastorului Ramesh, distrugand obiecte valoroase. Cand politia a ajuns cu aproximativ o ora mai tarziu, a dus mai multi credinciosi la sectia de politie, unde i-au detinut. Celor raniti le-a fost negat tratament medical insa toti au fost eliberati la aproximativ 22:30, fara acuzatii.

In 14 mai, zece militieni hindusi l-au acostat pe pastorul George Philip (58 ani) in timp ce se indrepta spre satul Kottavillai, statul Tamil Nadu. Cand acesta a incercat sa scape de militieni, a fost lovit cu pietre si batut. Mai tarziu a fost spitalizat din cauza ranilor provocate.

Rugati-va pentru vindecarea celor raniti. Rugati-va ca indrazneala credintei celor din India sa fie o lumina care sa-i conduca pe altii la Hristos (Matei 5:14-16).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni