Conferinta Parteneri in Misiune (PIM)
Adăugată de user necunoscut in 27/04/2009, citită de 1.683 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Misiune
Conferinta Parteneri in Misiune (PIM)
11-13 mai, Codlea, jud Brasov- va fi o ocazie deosebita pentru organizatiile crestine din Romania sa considere cum pot lucra impreuna pentru a extinde Imparatia lui Dumnezeu sub calauzirea divina a Celui ce ne trimite. Alaturi de noi, sunt de asemenea invitati sa participe responsabilii cu misiunea din cele trei mari culte evanghelice.


Care este viziunea?


Consortiul format din organizatiile Tineri Pentru Misiune(TPM), Misiunea Mondiala Unita(MMU), OCI, GEM si OM are in vedere dezvoltarea unei miscari nationale de misiune.
O miscare nationala de misiune este un parteneriat dinamic care implica un mare procent de oameni sau grupuri dintr-o tara care au o gandire specifica misiunii, avand viziunea de a raspandi mesajul Evangheliei intr-o tara si dincolo de granitele ei, ucenicizand noii convertiti si echipandu-i pana cand acestia se pot alatura miscarii. Avand in vedere acest obiectiv, invitam organizatiile implicate in evanghelizare, plantarea de biserici, lucrare cu tineri si misiunea transculturala sa vina impreuna:


* sa ne cunoastem mai bine,
* sa gasim modalitati de a lucra mai eficient impreuna,
* sa descoperim cum putem sluji intr-un mod eficient bisericile, motivandu-le si mobilizandu-le la misiune si
* sa stabilim planuri de actiune pentru a dezvolta o miscare misionara.


Care este scopul conferintei?


Totul se va desfasura in jurul urmatorului enunt: Cum sa slujim intr-un mod eficient bisericile, motivandu-le si mobilizandu-le la misiune.

Deja multe lucruri frumoase se intampla in Romania. In comparatie cu alte tari din Europa, Romania este in prima linie pe campul de misiune. Folosind toate resursele pe care deja Dumnezeu le-a pus la dispozitia noastra, impreuna putem realiza mult mai mult in viitor. Haideti sa largim imparatia lui Dumnezeu impreuna in Romania si pana la marginile lumii!


De ce sa particip?


citeste mai mult pe stiricrestine.ro

Știre preluată de pe www.stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni