Gulsher Masih inchis de 5650 zile in Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 22/04/2009, citită de 179.065 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Gulsher Masih
Gulsher se afla in inchisoarea din Pakistan, fiind acuzat impreuna cu fiica sa, Sandul Bibi, ca au incalcat codul legal pakistanez nr. 295, litera b, care se refera la blasfemierea legii. Resurse Vom (Vocea Martirilor) relateaza ca Sandul a gasit pagini din Coran pe care le-a dat unor vecini musulmani. Drept rezultat, ea si tatal ei au fost acuzati, pe nedrept, ca au rupt paginile din Coran. In data de 9 octombrie, o mare multime de musulmani au atacat casa lui Gulsher, au aruncat cu pietre, au deschis focuri de arma si au strigat: ″La moarte cu Gulsher si fiica sa, Sandul !″ Atat tatal cat si fiica au fost arestati, dupa ce multimea de la o moschee locala a inconjurat casa lor. Megafoane de la diferite moschei emiteau acuzatii conform carora crestinii au dezonorat Coranul, facand apel catre musulmani la arderea si atacarea casele acestora. Multimea infuriata a aruncat cu pietre in casa lui Gulsher.



Crestinii cred ca Gulsher si Sandul au fost tinta atacurilor si au fost arestati deoarece au castigat cu succes multi musulmani pentru Christos. Daca se constata ca sunt vinovati, Gulsher va primi cel putin trei ani inchisoare. Gulsher, Sandul si familia lor apreciaza foarte mult rugaciunile tuturor in timpul acestor vremuri grele. De asemenea, te rugam sa scrii o scrisoare de incurajare fiicei sale, care se afla in aceeasi inchisoare.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
Domnul sa ti ajute, fie ca el sa ti dea putere, rabdare si dragoste pt cei care te prigonesc.
Adăugat în 22/04/2009
dragostea invinge tot
fi ca Dumnezeu sa te tina tare pe temelia Lui si sa ibesti sa erti pe cei care te acuza
Adăugat în 13/09/2009
maranata
bucurate ca ai parte de suferintele lui hristos. uitare la apostoli sai... domnul sa te antareasca
Adăugat în 04/01/2010
imbarbatare
si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui si partasia suferintelor Lui,si sa m-a fac asemenea cu moatrea Lui, ca sa ajung cu orice chip da ca voi putea la invierea dintre cei morti!
te iubim si te sustinem in rugaciune.din punct de vedere omenesc e groaznic, dar din punct de vedere duhovnicesc e un har sa ai parte de suferintele Domnului Isus! fi tare in Domnul Isus!
Adăugat în 10/04/2010 de ovidio2004
Unde am putea scrie scrisoare pt. fratii nostri din Pakistan ???
As dori sa pot sa "comunic" cu fratii nostri din inchisoare din Pakistan ...observ ca este chiar mentionat asta ...dar nu vad adresa sau ceva unde am putea scrie aceste eventuale scrisori ????
Va multumesc !!!
Dumnezeu sa binecuvinte Pakistanul si sa`l pocaiasca prin acesti frati minunati El sa-i intareasca pana la sfarsit ei sunt sarea pamantului in Pakistan si Lumina din Pakistan ...!!!!!!!!!!!!!!! Glorie Lui !
Adăugat în 26/01/2011 de paulazana
Opțiuni