Crestin acuzat de blasfemie in Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 12/03/2009, citită de 2.168 ori
Autor: BenHur, Categorie: Misiune
Crestin acuzat de blasfemie in Pakistan
Conform unui raport din 5 februarie al Compass Direct, un crestin pakistanez, Hector Aleem (51 ani) este tinut sub presiune dupa ce a fost acuzat ca este autorul unui mesaj blasfemic. In 22 ianuarie, politia l-a arestat pe Aleem pentru blasfemie si complicitate la o crima dupa ce un student ar fi primit un mesaj care il insulta pe Mahomed, mesaj presupus a fi de la Aleem. Desi a fost achitat de aceasta acuzatie in 2 februrie, cea de complicitate la crima nu i-a fost retrasa. Crestinii locali sunt de parere ca decizia judecatorului a fost influentata de cele aproximativ 150 de persoane care protestau si strigau amenintari in fata Tribunalului. Unele surse afirma ca Aleem ar fi fost acuzat deoarece este conducatorul unei organizatii care pladeaza pentru drepturile crestinilor din Istambul.


La ultimul raport, Aleem era detinut in inchisoarea Adiyala din orasul Rawalpindi, unde nu primeste mancare adecvata si medicamente pentru boala de inima de care sufera, iar vizitele familiei ii sunt interzise. Familia sa este ascunsa din cauza amenintarilor militienilor musulmani.


Rugati-va ca Aleem sa fie absolvit de toate acuzatiile care i se aduc. Rugati-va pentru protectia lui si a familiei sale. De asemenea, rugati-va ca musulmanii din Pakistan sa ajunga sa cunoasca dragostea lui Hristos prin vietile crestinilor (Romani 12:14, 21).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Doamne, fii cu el!
Adăugat în 13/03/2009
noi totusi avem atata libertate...si de multe ori nu ne dam seama ce importanta este...
Adăugat în 14/03/2009
Eu . il iubesc foarte mult pe Dumnezeu :) da nu inteleg de ce mi la luat pe tatal si pe prietenul meu de la mine ??
Adăugat în 08/05/2009
Opțiuni