Mai sunt doar cateva saptamani de inscriere la Scoala de Misiune si Mass Media
Adăugată de user necunoscut in 25/01/2009, citită de 1.872 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Misiune
Mai sunt doar cateva saptamani de inscriere la Scoala de Misiune si Mass Media
Vino si tu intr-o AVENTURA fascinanta cu Dumnezeu! Invata sa folosesti mijloacele MASS MEDIA pentru El! Hai sa ducem Evanghelia pana la marginile pamantului!
In acesta lume, este nevoie de COMUNICATORI CRESTINI CU INFLUENTA!
Scoala Internationala de Ucenicie- profil Mass Media si Evanghelizarea Tinerilor - va incepe in 1 martie 2009, dureaza 5 luni: 3 luni teorie, 2 luni misiune national si international in: Africa, India, Asia, Macedonia, Republica Moldova. Profilul ei este Mass Media si Evanghelizarea Tinerilor. Pentru prima data in tara noastra ai ocazia sa combini lucrarea crestina, misiunea, cu folosirea unor instrumente moderne de comunicare pentru a fi eficienti in generatia noastra.

Aceasta scoala te ajuta cu sprijinul unor profesori si misionari cu experienta din tara si strainatate:
- sa-L cunosti mai bine pe Dumnezeu: sa ai o perspectiva biblica asupra lumii; sa intelegi planul Lui de salvare a omenirii; sa-ti descoperi personalitatea, darurile si identitatea ta in Hristos; sa cunosti lucruri din caracterul tau care trebuie schimbate sau imbunatatite;
- sa-L faci cunoscut pe Dumnezeu: vei invata si experimenta noi metode de evanghelizare/ lucrare crestina prin folosirea mijloacelor moderne de comunicare: video, foto, internet, radio etc; vei castiga experienta in misiunea locala si internationala: evanghelizare prin sport, coregrafie, lucru cu copii/tineri, marturii, ajutorare etc
Recomandat pentru tineri/ persoane interesate de folosirea mijloacelor media in evanghelizari, biserici, misiuni si lucrari crestine interne si internationale.

Pentru mai multe detalii accesati www.tpmmedias.ro

Știre preluată de pe www.tpmmedias.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni