Zidari arestati in Orissa, India
Adăugată de user necunoscut in 06/12/2008, citită de 2.038 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Zidari arestati in Orissa, India
Sapte crestini muncitori la agentia de zidarie Discipleschip Center din Bhadrak, Orissa au fost arestati de catre politie in 4 noiembrie pentru convertire prin forta. Potrivit unui raport primit in 6 noiembrie de la Evanghelical Fellowship of India, muncitorii se indreptau spre locul de munca pe motociclete, cand a avut loc o ciocnire cu un biciclist. O multime de 50 persoane s-a adunat in jurul crestinilor si au inceput sa-i atace. Dupa alaturarea unor militieni hindusi, multimea s-a marit la aproximativ 400 de persoane care au inceput sa strige sloganuri anti-crestine. Politia a juns la locul faptei, i-a retinut pe crestini si i-a acuzat de convertire prin forta. La momentul primirii raportului, crestinii se aflau inca in detentie.


Rugati-va ca aceste acuzatii sa fie date la o parte. Rugati-va pentru siguranta credinciosilor care lucreaza in agentiile de zidarie din India deoarece ei sunt adeseori acuzati pe nedrept!



Știre preluată de pe www.persecution.net
pace
bravo voua mah sunteti tari astea de la sperantza si prietenii chiar imi plak toate cantarile saracii oameni din india sunt acuzati nedreptatit .......sangele domnului saii mustre pe acei ce fac rau
Adăugat în 07/12/2008
Opțiuni