Girmay Ambaye inchis de 6897 zile in Eritrea
Adăugată de user necunoscut in 16/11/2008, citită de 190.779 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Girmay Ambaye
In data de 11 mai 2005, evanghelistul Girmay Ambaye a fost arestat de catre fortele de securitate eritreene, pentru motivul ca a marturisit despre Hristos oamenilor dintr-un autobus. Este a treia oara cand Ambaye este intemnitat pentru credinta sa, in ultimii cativa ani.

Te rugam, trimite-i o scrisoare de incurajare si da-i voie sa stie ca te rogi pentru el si pentru ceilalti frati persecutati in Eritrea. Spune prietenilor tai despre crestinii care sufar, incurajeaza-i sa scrie lui Ambaye. Scrisorile voastre pot face diferenta, uneori rezultand in scurtarea perioadei de detentie. Scrie lui Ambay azi, ca el sa stie ca te rogi pentru el!

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
nedumerire
Daca pentru un motiv atat de minor a primit atatia ani de inchisoare, ma intreb cat primeste un criminal?
Adăugat în 16/11/2008
girmay ambaye
as vrea sa va intreb in ce limba pot sa scriu scrisoare pentru ca eu nu stiu decat romaneste si spaniola sa scriu.As vrea sa impartasesc si eu cu acest frate necazul si incercarea prin care trece.

Adăugat în 17/11/2008
Domnul nostru cel mult iubit sa te ajute sa rabzi orice necaz si durere. Harul Lui este mai mare deci orice necaz care poate sa vie peste noi,El ne scapa. Ma rog pentru tine frate.
Adăugat în 20/11/2008
Ma voi ruga pentru acest frate care pentru credinta sa in Hristos in aceasta vreme este persecutat.Pentru acesta el va fi rasplatit.Domnul sa-l ajute sa treaca biruitor!
Adăugat în 17/12/2008
Domnul Iisus sa fie cu toti cei cu inima curata.
I pray for you brother and God be with you. Be happy that you suffer in the name of Jesus. You have already a place in heaven together with all saints. I realy be glad to take your place to suffer together with you in the name of Jesus. I am glad for yor faith and sorry for the those who don\'t want to understand that all the things un this world and heaven are made by Someone. And that Someone is God who loves us. Tell them about Jesus and pray for them because they might not know what they are doing. All my thoughts and love to you brother.
I hope this letter to come to you soon.
God, Jesus and Holy Spirit be with you in all you need.
You brother in Jesus, Paulian.
Adăugat în 03/11/2009
Domnul sa-ti fie lumina ochilor tai
"Ferice va fi de voi cand,din pricina Mea ,oamenii va vor ocari,va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra!
Bucurati-va si veseliti-va,pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri;caci tot asa i-au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi." Matei 5:11-12

Adăugat în 06/02/2010
Harul Domnului nostru Isus Hristos si Dragostea lui Dumnezeu Tatal si Impartasirea Sfantului Duh sa fie cu voi toti .Amin.Ma numesc Sasu Antonio si am 17 ani,as vrea sa ii spun fratelui Girmay Ambaye sa fie tare si sa se intareasca in Domnul si in puterea Tariei Lui.Eu am fost batut pentru marturisirea Domnului Hristos,trezit din pat si luat la palme .Te rog frate Ambaze intareste-te,totul va fi bine si nu inceta sa te rogi Domnului.
Adăugat în 18/08/2011 de Tonicuta
,, nu te teme ;Eu sunt scutul tau si rasplata ta este foarte mare,,Geneza 15:1 B Dumnezeu sa-ti dea putere, si un suflet linistit, o inima plina de pace si nu uita ca nu mai e mult, si Domnul nostru vine!!! ma voi ruga pt tine !!! ,,nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu e deja acolo pentru tine!! fii binecuvantat si intarit in Domnul !
Adăugat în 14/04/2012 de dyana_ramona
Opțiuni