Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Nguyen Van Dai inchis de 4650 zile in Vietnam
Adăugată de user necunoscut in 04/11/2008, citită de 128.870 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Nguyen Van Dai
In mai, Naguyen Van Daly, lider al Bisericii Protestante, avocat de profesie, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, urmati de alti patru ani de arest la domiciliu. Acuzatiile care i s-au adus au avut un spectru larg, inclusiv complicitate cu teroristii pentru promovarea drepturilor umane, libertate religioasa si democratie. De asemenea, a fost invinuit ca a intocmit evidente concrete ale inabusirii religiei protestante si le-a inaintat Comisiei pentru Libertate Religioasa din Vietnam precum si Ambasadei Statelor Unite.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
pierderi
Daca privim prin prisma umana acest frate si-a pierdut cariere, libertatea si tineretea. In fata lui stau 9 ani ostili in care va suferi mai mult decat putem noi sa intelegem. Insa, noi crestinii stim ca va veni o zi cand se va face judecata dupa dreptate, cand totul va fi dat pe fata, iar fratele nostru va primi rasplata poate inmiit, iar cei care l-au chinuit pe el si pe ceilalti vor primi o osanda grava, vor suferi mai mult decat putem noi sa intelegem si vor pierde totul.
Adăugat în 04/11/2008
Opțiuni