Delirious? in Romania! 20 decembrie 2008! Bucuresti!
Adăugată de user necunoscut in 30/10/2008, citită de 2.482 ori
Autor: Lucratori-Romani.ro, Categorie: Evenimente
Delirious? in Romania! 20 decembrie 2008! Bucuresti!
Delirious? in Romania! 20 decembrie 2008! Bucuresti! Delirious? anunta ca anul 2009 va fi ultimul din cei 17 ani de activitate muzicala inchinata lui Dumnezeu. Inainte insa, vom avea posibilitatea sa fim impreuna cu ei sambata, pe 20 decembrie 2008, ora 21 :00 la Sala Polivalenta din Bucuresti. Trupa cu o bogata discografie si o activitate concertistica impresionanta (14 albume, nenumarate concerte in toata lumea, si impact asupra a milioane de persoane, in special tineri) va conduce o seara speciala de inchinare si rugaciune in Bucuresti. Cantecele lor se regasesc in repertoriul a multor biserici, le cantam in diverse intalniri, insa de data aceasta le vom putea canta impreuna cu cei ce le-au compus si cantat in intreaga lume, vom scrie istorie impreuna cu Delirious?.

Știre preluată de pe www.lucratori-romani.ro
Doru eu nu zic ca ii corect sau nu cum cinta astai dar gindestete cind romani au primit credintza, nu le placea sa auda muzica popular din lume dar acuma oameni mai invirsta totzi cinta muzica in biserica. judeca un pic
Adăugat în 31/10/2008
.....
...mai degraba acesti cantareti au un aspect de rockeri rebeli nicidecum de oameni nascuti din nou...
...de fapt cam asa arata crestinismul astazi in cea mai mare masura... nu e de mirare ca sunt promovati "felul" acesta de crestini , caci acum ei par normali...
DOMNUL sa na ajute sa ne vedem starea si sa ne pocaim in fiecare clipa pana la atat de apropiata venire a DOMNULUI.
Adăugat în 31/10/2008
paul bangean...
... nu ai inteles nimic din ce am scris.Nu am nimic cu muzica lor, f bine ca ei canta pentru DOMNUL , dar omul interior se vede foarte mult la exterior, nu faptele mantuie pe cineva ci credintza impreuna cu faptele venite dintr-o inima daruita cu adevarat DOMNULUI ... uite am sa iti spun ceva... daca eu merg in Biserica unde ma asezat DOMNUL imbracat si "coafat" asa sunt sigur de reactiile pe care le voi produce...dar pur si simplu nu pot sa merg asa, pur si simplu ... nu vreau si nu pot.
DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 01/11/2008
doru, prietene... tare mult as vrea sa stiu ce sti despre oamenii din formatia asta si daca intotdeauna categorisesti oamenii dupa cum sunt imbracati si coafati?!? ...sa sti ca delirious chiar sunt rockeri, :) nu doar par! dar cine ti-a dat tie puterea sa judeci, si mai ales sa condamni acesti oameni? mult respect!!!
Adăugat în 01/11/2008
delirious
daca aduc ROD ,asta e tot ce conteaza
Adăugat în 02/11/2008
Nu judec...
...si nici nu condamn, nu ai inteles nimic din ce am scris, caci de fapt esti un sustinator al acestui gen de muzica,de fapt stii ce inseamna sa fii nascut din nou?... nu stii.
Daca ai fi cunoscut pe DOMNUL ai fi stiut ca spre Imparatia Cerurilor se merge pe o Singura CALE : Isus Hristos... NU pe doua cai asa cum merg din ce in ce mai multi "crestini".
Am constatat ca genul acesta de "crestini" ce isi spun crestini , dar se vede clar ca nu au nasterea din nou, sunt promovati caci seamana cu tot mai mult cu chipul acesteti lumi decazute, crestinismul de astazi se indreapta rapid spre o apostazie profetita de Sfanta Scriptura.
De ce daca am spus adevarul ma ataci?...pentru ca nu esti din adevar , de aceea nu poti asculta aceste cuvinte.
Pocaieste-te ca nu cumva Ziua Domnului sa te ia pe nepregatite.
DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 02/11/2008
Daca aduc rod? ce rod?....mona4jesus...
...nus tii ca unii isi vor da trupul sa fie ars?... altii isi vor da averea saracilor?...altii vor face minuni?... vor invia chair si morti?...altii vor propovadui numele DOMNULUI si totusi DOMNUL la va spune ca nu ii cunoaste?...de ce nu citesti Sfanta Scriptura?... nu aia uzit de lucratorii faradelegii?... pe doua cai NIMENI nu vine la DOMNUL.
DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 02/11/2008
Batjocura...
...pe care o arati te defineste mai clar decat puteam eu sa o fac, asa ca nu mai este cazul sa spun eu ceva.

DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 03/11/2008
nenea doru, zici ca nu judeci... iar acum ma pui la zid ca nici eu nu am nasterea din nou... helloooo... de unde sti?
te simti atacat pentru ca spui adevarul? care adevar?
cred ca un distonocalm ti-ar prinde bine, te vad foarte agitat!
nu te obosi sa mai raspunzi... stiu ca o sa spui ca nu am inteles nimic, asta spui tuturor ;)
Adăugat în 03/11/2008
Pornind de la părerea mea că nu există gen muzical care să nu fi fost pervertit de Satan, cred că atitudinea de închinare adevărată poate fi acompaniată de orice tip de muzică. Nu cred însă că se poate lua o melodie intenţionată vădit ca blasfemie la adresa lui Dumnezeu şi să fie transformată cu succes în suport de închinare. Să nu uităm totuşi ca am plecat de la discuţia despre delirious, care işi compun cântecele (majoritatea dintre voi le cântaţi fără să ştiţi că ei le-au compus/scris) ...şi nu adaptează sau traduc cântecele altora ca şi mulţi "papagali" de pe la noi
...spune-mi te rog, Onute Daniel, cu ce e mai păcătos rockul decât populara noastra, folk, pop, clasic, jazz sau orice altceva???
Adăugat în 04/11/2008
Hmmm ...
Daca sunt rockeri, cu scuzele de riogare, dar am un comentariu : nu pot canta lui Hristos versuri asezate pe muzica inchinata Satanei ! Cititi si cultivati-va sa vedeti provenienta muzicii rock, si apoi dati-va cu pararea.
Adăugat în 04/11/2008
florin ian...zici ca...
...Inchinarea poate fi acompaniata de orice tip de muzica?... ii canti slava DOMNULUI cu urlete si pe muzica rock?... muzica care determina pana si plantele sa se ofileasca?
noi in Adunare cantam cantecele compuse de frati romani...de ex. Niculita Moldoveanu...in alte parti ce se canta e treaba lor...iar cat despre rock NICIODATA la noi nu se va canta asa ceva...veghem la aceasta...
... omule , adevarat iti spun ca daca nu te pocaiesti cu toata inima , cu nici un chip nu vei fi luat in marea rapire a bisericii DOMNULUI ce va avea loc mai curand decat pot crede unii, vegheaza sa nu fii lasat in urma caci vei primi un duh de ratacire caci nu ai vrut sa te pocaiesti cu toata inima si sa crezi evanghelia.
DOMNUL sa aiba mila de tine,care pui sistemul si stilul satanic in adevarata inchinare,sa aiba mila de toti de toti cei ca tine ce cred ca se poate intra pe doua cai in Imparatia DOMNULUI.
Adăugat în 05/11/2008
drama... drama... drama... "omule", doru...
nu mai comentez nimic la postarea ta, pt ca stiu ca e de prisos!
totusi, nu pot sa nu spun ca nu am mentionat nici macar odata in postarile mele de "doua cai", "alta cale" sau ceva de genu, asa ca... ai un dar de a dramatiza, ceva de speriat!!! DOMNUL sa aibi mila de mine :P
Adăugat în 06/11/2008
Nu trebuie...
... sa spui verbal ci trebuie sa adaugi altceva sau sa scoti din Sfanta Scriptura si asta inseamna 2 cai, si nu numai asta...insa crestinismul asa cum este prezentat de DOMNUL si Apostoli deranjeaza foarte tare in ziua de astazi, foarte tare, nu odata in Biserica am auzit asa mai in gluma: esti radical,nu ca unii frati ar avea ceva impotriva , cel putin acolo unde sunt eu, dar, pare destul de ciudat sa nu ai chiar nimic din lume, pai sunt sau incerc sa fiu cum vrea DOMNUL,dupa puterea data mie, sa nu creada cineva ca sunt un mofluz care nu are bucurie, ba din contra...insa cand este vorba de stirbirea sau adaugarea la Cuvantul DOMNULUI, sau cand fratii incep sa o lase mai moale napaditi de gunoiul acestei lumi, nu am cum sa nu iau o atitudine, caci as savarsi un pacat.
DOMNUL sa te binecuvanteze si sa aiba mila de noi. :)
Adăugat în 07/11/2008
doru... deci, pana la urma mergi sau nu la delirious la concert? poate mai discutam acolo... :) numai bine!!!
Adăugat în 07/11/2008
Nu merg ...
... caci iubesc pe DOMNUL si nu vreau sa fiu decat cum vrea EL sa fiu, FARA COMPROMISURI.
DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.
Adăugat în 07/11/2008
pt dl. Florin Ian
Dl. vedeti sa nu ajungeti la sfarsit la concluzia ca ati fost pacalit nu pocait.
Adăugat în 11/11/2008
Asa este nu il poti slavi pe Dumnezeu cu o muzica care defapt este inchinata Satanei.Domnul sa va binecuvinetze si sa va ajute sa fiti cu adevarat nascuti din nou.AMIN
Adăugat în 17/11/2008
da mzica care se cinta in biserca acuma, populara, ce zici dorule... Aelas lucru.. Deschidetzi ochi
Adăugat în 25/11/2008
Opțiuni