Presiune statala asupra baptistilor neinregistrati
Adăugată de user necunoscut in 25/10/2008, citită de 2.130 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Presiune statala asupra baptistilor neinregistrati
Comununitatile baptiste din diferite colturi ale Rusiei au experimentat hartuirea statala in ultimele luni, hartuire care a constat in interogatorii ale serviciilor de securitate FSB, reportaje TV calomniatoare, o avertizare pentru biserica si amenda pentru predicarea in public.


In orasul Yurgamish, doi ofiteri ai serviciului de securitate FSB au interogat timp de doua ore doua credincioase cu privire la situatia interna a bisericii. In aceeasi seara, ei au luat parte la serviciul religios si l-au filmat pe ascuns.



In repetate randuri, pe canalul regional de televiziune a fost difuzat un program numit “Stiri criminale”, program care infatiseaza biserica din Yurgamish intr-o maniera cu totul distorsionata. In acest program, un professor afirma ca elevii baptisti sunt retardati, se imbraca diferit de ceilalti copii si adesea sunt nevoiti sa repete anul. O femeie in varsta este aratata plangand si suspinand deoarece copilul ei a sfarsit facand parte dintr-o secta baptista. De asemenea, pastorul unei biserici protestante sustine ca baptistii din Yurgamish au denaturat Biblia si refuza sa urmeze legile cu privire la inregistrare. Printre aceste afirmatii, anumite extrase din filmarea secreta sunt aratate, timp in care naratorul afirma ca, in loc sa munceasca, baptistii traiesc din afaceri ilegale. Programul se incheie cu cuvintele: “Cat o sa mai dureze aceasta situatie? Ceva trebuie facut!”


Haideti sa sprijim in rugaciune pe credinciosii din Rusia!

Știre preluată de pe www.christiantoday.com
raspuns la presiune
ma rog Domnului pentru cei persecutaţi si îmi aduc aminte cu durere de persecutiile pe care credinciosi români leau rabdat în regimul trecut. este îngrijorător faptul că Rusia dă tonul la perseciţie si dezinformare .Oare România va copia acest comportament ca în trecut sau nu ? Doresc ca Domnul IIsus să mângâie familiile îndurerate şi sa aducă eliberarea celor asupriti
să ne rugăm şi pentru România .Alegerile pot aduce la conducerea României oameni temători de Dumnezeu sau Tirani .NOI VREM OAMENI DUPĂ VOIA DOMNULUI
Adăugat în 28/11/2008
Opțiuni