Father Nguyen Van Ly inchis de 6248 zile in Vietnam
Adăugată de user necunoscut in 10/10/2008, citită de 204.579 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Father Nguyen Van Ly
In data de 19 februarie, 2007, Father Naguen Van a fost arestat in provincia Hue, Vietnam, iar o luna mai tarziu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare. Motivul arestarii si condamnarii sale rezulta din faptul ca a distribuit publicatii " daunatoare guvernului". El a publicat materiale in care critica: confiscarea proprietatilor bisericii
de catre guvern, lipsa formelor de invatamant pentru formare spirituala (seminarii) si amestecul statului in invatatura bisericii.
Te invitam sa scrii o scrisoare de incurajare lui Father Neguen Van. Noi am experimentat rezultate incredibile atunci cand cititorii au scris credinciosilor aflati in inchisoare pentru credinta lor, si adesea acestea au avut ca rezultat scurtarea perioadei de detentie.
Trimite-i o scrisoare si da-i voie sa stie ca te rogi pentru el. De asemenea, scrie guvernului din Vietnam si cere ca acest frate sa fie eliberat. Impartaseste prietenilor tai suferintele fratilor din aceasta tara si incurajeaza-i sa scrie si sa se roage. Implica-te! Roaga-te si scrie chiar azi!

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni