Li Ying inchis de 8384 zile in China
Adăugată de user necunoscut in 10/10/2008, citită de 206.581 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Li Ying
Jurnalista Li Ying se afla in inchisoare ispasind o pedeapsa de 15 ani pe motiv ca a publicat o revista crestina referitoare la biserica subterana din China. Ea a fost arestata in aprilie, 2001, impreuna cu alti 16 credinciosi, membri in biserica din sudul Chinei. Desi, la inceput, a fost condamnata la moarte, in urma rejudecarii cazului sau, pedeapsa i-a fost schimbata de catre un tribunal suprem din zona, in octombrie, 2002.
Arestarea si intemnitarea nu reprezinta ceva nou pentru aceasta tanara femeie aflata la varsta de 30 de ani, ea a fost de mai multe ori arestata in trecut si chiar a petrecut un an in inchisoare, in 1996.

Li Ying este nepoata pastorului Gong Shengliang, initiatorul miscarii crestine care se desfasoara in case, si care se extinde cel mai rapid. In inchisoarea in care se afla, ea nu poate detine nici o biblie si este fortata sa munceasca 15 ore pe zi pentru materiale de export.
Roaga-te ca Li Ying sa ramana credincioasa Domnului.


Vizita oprita in 2005 Lui Li Yng i s-a permis o vreme sa fie vizitata de mama sa, dar deoarece a refuzat sa admita ca a fost membra a unui cult, aceasta permisiune i-a fost retrasa.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
Ramii tare in credinta
Va indemn FRATI & SURORI sa tinem in rugaciune pe Lui Li Yng pentru a ramine tare in credinta noi sintem liberi si putem sa ne rugam pentru cei care sunt in inchisoare DOAMNE toate sunt ale tale fii binecuvintat si nu ne parasi cununa si rasplata noastra se aproprie lucrati pentru DOMNUL ISUS si vom primi CUNUNA-RASPLATA, si o viata liberi cu ISUS ne vom bucura DOAMNE ISUS dane putere
Adăugat în 12/10/2008
ganduri
Greu sa intelegi astfel de situatii in conditiile in care, dupa revolutie, noi ne-am plafonat atat de mult.
Adăugat în 12/10/2008
cand nu te mai poti ruga lasa inima sa planga si duhul sa se roage in locul tau cu suspine negraite.amin
Adăugat în 04/12/2008
Opțiuni