Control asupra atacurilor din India
Adăugată de user necunoscut in 01/10/2008, citită de 1.997 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Control asupra atacurilor din India
Guvernul Indiei a avertizat formal statele Ossira si Karnataka sa controleze atacurile violente asupra crestinilor, atacuri care sunt intr-o continua crestere. Avertizarea a venit prin Articolul 355 care prevede ca este de datoria uniunii sa protejeze fiecare stat de agresiuni externe si tulburari interne. Daca aceasta avertizare va ramane nebagata in seama, guvernul federal va fi nevoit sa ia masuri speciale de urgenta.


Cu toate acestea, VOMC continua sa primeasca rapoarte ale atacurilor asupra crestinilor atat din Orissa (incendiera a cel putin zece locuinte ale crestinilor si rapirea acestora, sechestrarea unei tinere crestine de catre un grup de militieni) cat si din Karnataka (sapte crestini arestati cu scopul de a se lepada de credinta, patru biserici vandalizate de catre militieni).


Rugati-va ca acest val de atacuri violente sa ia sfarsit. Rugati-va pentru crestinii afectati ca ei sa-L sfinteasca in inimile lor pe Hristos ca Domn si sa nu fie tematori ( 1Petru 3:14-17). De asemenea, rugati-va ca cei care ii persecute pe crestini sa se caiasca si sa vina la credinta in Dumnezeu!

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni