Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Zhang Rongliang inchis de 5484 zile in China
Adăugată de user necunoscut in 22/08/2008, citită de 168.544 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Zhang Rongliang
Conform unui raport intocmit de China Aid Association, pastorul Zhang Rongliang a fost condamnat la sapte ani si jumatate de detentie, verdictul a fost emis de catre Tribunalul poporului, in data de 4 iulie.
Pastorul Zhang, un lider proeminent al bisericilor de casa, a fost arestat pe cand se afla intr-un apartament inchiriat din satul Xuzhai, in dupa-amiaza zilei de 1 decembrie, 2004.
El mai petrecuse 12 ani in inchisoare, ani insumati in timpul celor cinci perioade de detentie diferite, si a experimentat torturi grele, inclusiv socuri electrice in aceasta perioada.
Dupa ce a fost tinut inchis timp de aproape un an, oficialii au incercat sa il mute din Xinmi in Zhongma, dar temandu-se ca din pricina conditiei sale fragile ar putea muri, acestia s-au razgandit. In schimb a fost internat intr-un spital din Xinimi deoarece sufera de diabet si hipertensiune in asociere cu alte boli cronice.
In cele din urma, pastorul Zhang a fost transferat la spitalul din Zhongma unde a ramas lunile februarie si martie, 2006.

In fata tribunalului, a aparut in data de 6 aprilie, dupa mai mult de 16 luni de detentie, invinuit de detinerea unui pasaport fals si trecerea frontierei in mod ilegal. Cu ocazia acestei audieri, tribunalul a recunoscut ca probele sunt insuficiente si astfel s-a cerut ajutorul unui for superior.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra acestui frate, si sa-i dea ca rasplata cununa mantuirii Lui! Amin.
Adăugat în 06/06/2010
Opțiuni