Conferinta Peniel
Adăugată de user necunoscut in 18/02/2008, citită de 2.869 ori
Autor: florin, Categorie: Evenimente
Conferinta Peniel
Bucuresti, 30 aprilie - 1 mai, miercuri si joi - la Sala Polivalenta, 5000 de tineri vor participa la Conferinta Nationala de Tineret, Peniel.
Predicile vor fi sustinute de catre Lucian Oniga fondator si presedinte al organizatiei "Peniel", lucrator cu tinerii in Biserica "Sfanta Treime" din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice, Thea si Petra, Cristian Barbosu - pastor al Bisericii "Metanoia" din Arad (www.bisericametanoia.ro), a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si in prezent este doctorand la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartii "Cele 10 porunci", Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice, Fiona si Tara si Tony Anthony fondator si evanghelist al organizatiei "Avanti Ministries Limited" (www.avantiministries.com) este triplu campion mondial la Kung Fu si un exeplu extrem de graitor al harului lui Dumnezeu. Autor al cartii "Imblanzirea tigrului", Tony este casatorit cu Sara si locuieste la Essex, UK, cu cei doi copii, Ethan si Jacob.
Listele pentru inscriere vor fi deschise pe situl organizatiei Peniel, iar toti cei care vor confirma participarea lor prin plata contributiei in conturile indicate de organizatori vor fi inscrisi ca participanti la conferinta. In acest an, organizatorii nu mai asigura cazarea participantilor.
www.bisericametanoia.ro
Hmm da sa ma scuzatzi daca ce spun nu prica prea bine dar m-am uitat pe pozele de pe siteul pastorului Cristian Barbosu.... si baietzi cu la betez cu plete fetele fara batic.... ce sa intamplat cu implinirea biblie? sau a ajuns dumnezeu sa se adapteze dupa placerile noastre? asta nu e pocaintza fratzilor.......Domnul sa fie cu noi toti....... fie ca toti sa ne intalnim acolo sus.
Adăugat în 19/02/2008
mah sam daca tot esti tu asa de spiritula si de destept de cand se scrie Dumnezeu cu "d" sau mai nou pocainta sta in plete si in batic?
Adăugat în 20/02/2008
Ce inseamna implinirea bibliei oare ?
Intrebarea cred ca nu este "Ce s-a intamplat cu implinirea Bibliei?" ci "Ce se intampla cu aceeia dintre noi care limiteaza pocainta la batic, plete s.a.m.d.?"
Stiti, eu nu am avut niciodata incredintarea ca trebuie sa port batic altundeva decat la rugaciune si, peste incredintarea cuiva nu isi poate permite sa treaca nimeni.Ce nu faci din incredintare este pacat, nu-i asa? Atentie ca nu cumva sa porti batic pentru ca ti-au spus altii ca asa trebuie...Incredintarea reala nu este aceea care vine in urma a ce iti spun oamenii ci vine de la Duhul!Asa ca nu va mai grabiti sa judecati pe altii ca s-ar putea sa huliti impotriva Duhului! Am vazut fete cu batic mergand pe strada cu baieti in posturi nu tocmai decente, am vazut fete cu batic vorbind urat, comportandu-se urat.Am auzit surori cu batic barfind si denigrand alte surori ale lor, deci...Implinirea Bibliei inseamna cumva sa porti batic sau inseamna ca in toata umblarea ta sa dovedesti prin vorbe, fapte, atitudini ca esti asemeni lui Hristos ?!Haideti sa ne maturizam si sa nu mai dam voie lui satan sa ne mai distraga atentia de la ceea ce este cu adevarat important!
Adăugat în 21/02/2008
Pentru Sam
Din felul in care scrii oricine isi da seama ca stai cam mult pe chat...asta nu iti este de folos...ai cam uitat sa scrii corect romaneste, sa te exprimi corect...Sa implinesti Biblia inseamna, printre altele,sa fii printre cei alesi si in ceea ce priveste educatia, cunostinta, preocuparile...inseamna sa fii preocupat a aduce SLAVA LUI prin tot ce esti!
Adăugat în 21/02/2008
Opțiuni