Studenti islamisti instiga la campanii impotriva credinciosilor
Adăugată de user necunoscut in 17/01/2008, citită de 8.582 ori
Autor: Cristi, Categorie: Internațional
Studenti islamisti instiga la campanii impotriva credinciosilor
Crestinii au devenit tinta atacurilor studentilor islamisti din Algeria si Afganistan, care cer campanii guvernamentale impotriva activitatii crestinilor din aceste tari.


In Afganistan, membri ai Consiliului Islamic Afgan au solicitat presedintelui Hamid Karzai sa interzica accesul misionarilor straini pe teritoriul tarii, in special in zonele sarace. Acestia i-au acuzat pe misionarii din Kabul ca-i forteaza pe musulmani sa se converteasca la crestinism dandu-le Biblii si promitandu-le ca-i vor trimite peste granita. Studentii islamisti au amenintat ca vor fi consecinte serioase daca guvernul nu stopeaza actiunea misionarilor.


In Algeria, capul Asociatiei Algeriene a studentilor Musulmani, Sheikh-ul Abdul-Rahman Al-Shayban, a cerut oficialilor sa se opuna campanilor evanghelistice ale crestinilor care „si-au atins scopul in agresiunea fata de algerieni”.


Cereti-I lui Dumnezeu sa zadarniceasca planurile celor ce incearca sa-i opreasca lucrarea in Afganistan si Algeria. Rugati-va ca servii Sai din aceste tari sa primeasca un nou imbold de a sluji oriunde Dumnezeu ii va trimite. Rugati-va ca acei ce cred ca misionarii crestini sunt cei ce forteaza convertirea musulmanilor, sa vada ca mesajul Evangheliei este acela al darului lui Dumnezeu, si nu al constrangerii (Efeseni 2:8-9).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni